OBS: Du er nu offline

Bach og Pedersen Randers

Mit valg til hvorfor Bach og Pedersen er årets arbejdsplads er fordi de hjælper folk med at få et arbejde selv også lærlinge. De hjælper folk, der har været ude på et skævt sidespor f.eks. noget med stoffer og den retning, men som har udført et stop-kursus, så man kunne komme ud af det.
Det er svært for folk og komme ind på arbejdsmarkedet, når man har været sådan noget igennem men det er Bach og Pedersen indstillet på, og hjælper folk igang med en chaufføruddannelse og dem mangler Danmark masser af, for uden os chauffør ville der ikke være varer på hylderne og ingen smør til madpakken og ingen til og komme rundt med varene.
Jeg synes I skal vælge virksomheden ud fra hvad I synes om hvad folk tænker oppe i hovedet, når de hjælper folk.
Og på en arbejdsplads er det godt at have et godt humør hverdag man møder på arbejde, selvom du/jeg har haft en træls morgen eller dag hjælper det ikke det går ud over andre kunder eller bilister så husk altid JA hatten når du/jeg tager på arbejde. 
Mit sidste råd Danmark: Kom ind i kampen og tag en uddannelse og vis hvad du kan. Siger ikke det skal være chaufføruddannelsen, men mit råd er selvfølgelig chauffør retningen. PS at tage en uddannelse er ikke bare og sidde på en stol for du FÅR ikke en uddannelse DU TAGER EN UDDANNELSE, men hvis du er indstillet på det så vælg Bach og Pedersen.

- Jimmi Raun