OBS: Du er nu offline

DLG

Jeg og kollegaerne vil indstille DLG til årets arbejdsplads.
På baggrund af, at vi er omstillingsparate til de problemer, som der er, og kommer, i landbruget i forhold til miljøregler og andre problemer, der kommer udefra, eller kommer intern i landbruget.

Når det gælder medarbejdere, er vi godt stillet med en god uddannelse og interne forhold, i forhold til de jobfunktioner, der især er her i DLG. I forhold til sygefravær er vi i den lave ende af listen, og er der noget så har vi en god sundhedsordning (mulighed for gode aftaler, rabat aftaler med mere). Arbejdsmiljø bliver vægtet højt i DLG. når der bliver gjort eller sagt noget, bliver vi hørt, og der bliver rettet op det med en fremadrettet aftale om, hvordan det foregår. 

Der bliver tænkt meget i besparelse af el, gas, og olie i forhold til fabrikker og vi udnytter mest muligt på hver enhed mht. brugen af energi. På lageret har vi LED lysstyring og luftning af afgrøder.

Nå vi ser på DLG som helhed, er det jo en anerkendt virksomhed hele vejen rundt i landet og ikke mindst i udlandet med meget aktivitet i f.eks. Kina.
Der jo mange virksomheder der har samarbejde med DLG i form af håndværkere og vognmænd, som ser DLG som en god og veldreven landmands ejet virksomhed. 
Nå vi kommer til den sidste tid på arbejdsmarkedet, tages der hensyn til jobbet så der bliver sluttet med en god seniorordning med forskellige tiltag hele tiden.
Der er også andre ting, som er med til at gøre at der sker noget uden for arbejdstiden i  DLG. Der er en Kunstforening, landsklub for timelønnede, og klubafdelinger rundt i landet til forskellige aktiviteter.

- Gert Thrue