OBS: Du er nu offline

Serviceafdelingen på Sydvestjysk sygehus i Grindsted

Jeg vil gerne indstille serviceafdelingen på Sydvestjysk sygehus i Grindsted. Dette skyldes at jeg har fået den bedste arbejdsplads. Det hele starter med at jeg har været til samtale og venter herefter på svar. I mellemtiden finder jeg ud af, at jeg er gravid, hvilket jeg fortæller, da de ringer og tilbyder jobbet. På trods af det ansætter de mig og fra dag ét bliver der taget hensyn til dette. Det er ikke lige den historie man hører hver dag. Hatten af for vores daværende chef.

I hverdagen sørger de for at vi så vidt det er muligt at vi selv har indflydelse på alt fra arbejdsområder, fridage, ferie osv. Vores planlægger har altid tid til en snak hvis der er noget både arbejdsmæssigt og personligt, og hjælper i det omfang, det kan lade sig gøre. De sørger også for at videreuddanne deres medarbejdere. Både med de små korte kurser men også en uddannelse som serviceassistent har jeg fået under min ansættelse. Vi bliver også værdsat i det små i hverdagen ved f.eks. Når vi har haft en god kontrol af vores rengøring kan der falde brød af til afdelingen. I påsken fik vi alle påskeæg fordi vi i en periode havde løbet extra stærkt pga. overbelægning på afdelingerne.

Så alt i alt en dejlig arbejdsplads, som jeg nok bliver på selvom det i starten 'bare' skulle være et springbræt til jeg viste hvad jeg skulle efter jeg droppede butiksarbejde, som jeg er uddannet inden for. Nu har jeg været der i 8 år, og kan ikke forestille mig andet.

- Mette Christiansen