OBS: Du er nu offline

Affald Genbrug Ringkoebing Skjern Kommune

Indstiller: Malene Nielsen

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Sikkerhed Vi går meget op i sikkerhed på min arbejdsplads. Vi fik en grøn smiley på genbrugspladsen i Ringkøbing, sidst på året i 2021 :-) Den er vi meget stolte af. Sikkerhed er vigtigt, så vi passer på hinanden, samt borgerne der kommer på vores genbrugsplads. Samt, at vi har håndteret corona situation rigtig godt, med, at vi har sikret tryghed for os medarbejder, og vores borger der kommer på vores genbrugspladser.
2: Værdsat som medarbejder. Vi har under corona været meget værdsat, med, at vi er blevet forkælet et par gange med gaver for, at vores leder værdsætter den indsats vi gør til daglig, samt vi får ros for vores håndtering af corona situation og den travlhed det gav. Det gør noget meget positivt ved mig som medarbejder, at vi blver værdsat og får ros, for det får os til, at vokse som menneske,samt vores daglige gøremål bliver værdsat.
3: Fokus på Genbrug. Jeg er stolt af mit fag, og hele denne corona situation har fået folk til, at sætte pris på genbrugspladser i det hele taget. Mange har sikkert i tidernes morgen set lidt ned på faget, men jeg kan sige, at vi er en arbejdsplads, der sætter en ære i, at give borgerne den bedste service og vejledning, samt god arbejdsmiljø for vores kollegaer. Vi vil gerne være Danmarks sikreste og bedste arbejdsplads.