OBS: Du er nu offline

Aramark Denmark - Esbjerg

Indstiller: Claus Steen Nielsen

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Jeg vil gerne nomirnere Aramark Denmark til årret arbejds plads. De har ydet en store indsats for at få tingene til at fungere så godt som muligt ombord Total’s offshore installitionen i den Danske sector af Nordsoen.
2: Deres tilgang til at levere god service har været forbilledelig og eksemplarisk; dette bekraeftes af tilbagemeldinger fra deres kunder som fortæller at de har gjort et virkeligt flot stykke arbejde på alle fronter. Alt sammen gjort i rammer som til tider har vaeret under forandring med kort varsel, men også udfordret af den corona-situation som stadig præger vores hverdag. Det kan med rette siges, at de efterlever deres fælles mission: Because we’re rooted in service, we do great things for our people, our partners, our communities, and our planet.
3: Catering afdelingen påTotal’s offshore instalitioner har haft og har stadig en meget vigtig rolle under denne pandemi og navnlig den fælles front mod corona har betydet at de er kommet igennem året med et minimum antal tilfælde af sygdommen på installationerne – deres indsats er en stærkt medvirkende faktor til at dette er lykkes. Jeg sætter også personligt pris på den opbakning/support der har været fra Aramark Denmark, skulle man blive smitte mens man er på arbjede. Det oplevede jeg in September sidste år hvor jeg blev testet positive offshore.