OBS: Du er nu offline

Arriva, Stilling Skanderborg

Indstiller: Mikael Leth

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Det er en arbejdsplads, hvor man føler, at man er selvstændig uden man er det: Det er selvfølgelig en forudsætning, at man i bund og grund kan KLOKKEN. Og med det mener jeg, at man hele dagen kigger på uret (klokken) med hensyn til kørsel, andet arbejde og pauser.
2: Firmaet Arriva stiller nogle værktøjer til rådighed. Så har man som ansat en mulighed for, at kende og lære de forskellige værktøjer, så man er godt udrustet. Det er jo en anderledes virksomhed, da hjulene kører rundt hele tiden. Det vil sige, at man stort set aldrig møder hinanden i store forsamlinger. Men man har med nyt værktøj "kommunikation" mulighed for, at bruge [Teams], mails, SMS'er på en måde, at der er mulighed for at træffe kollegaer og hente fx ny viden til det man skal bruge uden personlig kontant.
3: Man skal huske: Ens firma ikke har den mulighed for at levere det hele på et sølvfad. Og med det mener jeg, at man har en forpligtelse til at selv byde ind til sit firma, kollegaer og ikke mindst sig selv. Mange chauffører kommer fra mange andre tidligere stillinger (jobs). Så man har en masse chauffører med en kolossal viden på alle mulige punkter. Man vælger selvfølgelig selv, om man vil dele ud af sin viden og selvfølgelig få noget retur.