OBS: Du er nu offline

DLG Fredericia

Indstiller: Gert Thrue

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Omstillings parat: Corona. Var vi hurtig til at omstil os så vi kan hold fødevar sikkerhed i Danmark Fødevare produktionen ikke kom til at mangle noget det var lidt af et puslespil men det lykkes ..
2: Grøn omstilling: Der tage vi et stor ansvar da der bliver investeret i græs proteiner som Suleman til det der importeres. og som det nye på stammen er der invester i Enorm som producer laver som proteiner der bruges til proteiner. Der bliver også invester i Strøm til Elbil / Brint anlæg DLG vil vær med til den kæmpe omstilling.
3: Arbejdsmiljø: Der er meget fokus på at se en mulig skade før det går galt, og få det ratet op registret. så vi alle kan se det i DLG og bliver opmærksom på det givende problem eller en hændelse som kan medføre skade med følge Der er sat meget fokus på stres og trivsel i hverdagen vor der bliver snakket på kryds og tvære at alle afdelinger og fag områder for at have fokus på at vi har det godt alle samme. og der bliver tage fat i det med det samme hvis der er et problem det er skemalagt så vi kan se på det.