OBS: Du er nu offline

Danfoss Power Solutions ApS Controls Division BU CCS Nordborg

Indstiller: Linda Christensen

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Sikkerhed kommer altid i første række hos os, når man snakker indrapporteringer af nærved ulykker bliver dette taget alvorligt og der investeres både store og små beløb til at få ordnet sagerne, vi har ingen ulykker, men rigtig mange nærved ulykker som registreres og derved undgår vi ulykker.
2: Det betaler sig at invistere i medarbejdere. Vi går rigtig højt op i trivsel på arbejdspladsen, og har alle i vores produktionsområde været på et 2 dags kursus i samarbejde, et rigtigt lærerigt kursus hvor vi fik mange redskaber vi kunne arbejde videre med efterfølgende, her havde vi bla. et tema som gik ud på at fortælle en god historie denne historie behøvede ikke at være arbejdsrelateret, vi blev enige om komme med en god historie til tavlemøde hver mandag og fredag, virkelig positivt også for de personer som før aldrig bød ind på tavlemøder før.
3: Men når vi snakker sikkerhed i hele vores organisation er det underordnet om man er MLØ eller PMA reglerne er de samme, rigtig høj fokus i alle områder, her vil jeg rose vores lederere til at holde fast i alle vores tiltag og gode vaner. Rene Pedersen, Claus Guldborg, Jette Nelleberg, Morten Carstensen, Helene Warno Holst ingen sager er for små indtil andet er bevist.