OBS: Du er nu offline

ISS Aalborg lufthavn Aalborg

Indstiller: Helle Heidi Kokholm Jensen

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Mine kollegaer, ledelse samt Susanna 3f, fik og har altid haft et godt samarbejde, men især under og i disse år med Crona. Hvor vi har skullet spare timer undgå fyringer , uddannelse m.m. Vores kunde Aalborg lufthavn har også været ind over, for de ville heler ikke af med mine kollegaer og var også ked af hvis der skulle fyres nogen.
2: Mine kollegaer gik med til at gå ned i timer ellers skulle der fyres nogen samtidig indgik vi en aftale om uddannelse med AMU som serviceassistent og servicetekniker uddannelsen. Der blev oprettet hold kun for ISS med en blanding af sprog og rengøring samt en afsluttende eksamen, for dem som ikke var klar til de andre uddanneler endnu. Blev også lavet en aftale med ISS i Bilka Skalborg, om at der kunne komme nogle ud til dem, igen for at undgå fyringer, en kollega kom fast i Bilka i en længere periode og andre tog ekstra vagter i Bilka når der var behov for hjælp. Mine kollegaer er meget glade samtidig for de en uddannelse m.m. og beholder deres arbejde . Under deres uddannelse for de løn for fuldtid .
3: Nogle af mine kolleger er kommet andre steder hen hos ISS foruden Bilka. De vil komme tilbage til ISS i lufthavnen efterhånden som vi for mere at lave. Der er kommet en del tilbage i dag. Her fra 2022 har vi også fået de timer tilbage som hver især var gået ned i tid. Der var en overgang hvor de fleste var hjemsendt , men der var der lavet en aftale med ledelse og for andre lavede vi også en aftale med 3F og A-kasse så mine kollegaer kunne komme igennem denne tid. Under det hele har mine kollegaer haft en eller anden form for kontakt med hinanden samt til mig, 3f og Charlotte vores daglige leder. Uddannelsen gælder /kører stadigvæk .