OBS: Du er nu offline

Ønskeland Øland

Indstiller: Karina Brøndum

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Jeg er ansat på Ønskeland, som stilles frit til rådighed af Gitte og Jan Vestergaard Olsen. Ønskeland har til formål, at gøre en forskel for børn inden for 2 projekter Ønskelands Pausehus og Team Ønskeland. Jeg ser en ære i, at arbejde et sted hvor man virkelig kan mærke, se og høre på børnene og familierne, at vi gør en forskel. Det gør mig rigtig glad.
2: Ønskelands Pausehus, er et sted hvor børn med alvorlige og kroniske sygdomme eller diagnoser kan få et ophold med hele familien så de kan få en pause fra deres dagligdag. De møder andre familier så børnene kan se, at der er andre som dem selv og at de ikke behøver at føle sig anderledes. Vi har en kok, som står for måltiderne og vi laver kreative ting med familierne. Det er GRATIS for ALLE
3: Team Ønskeland, består af en masse frivillige trænere som træner med børnene på cykel 2 gange om ugen og i starten af sommerferien cykler vi til København. Målgruppen er børn, der ønsker at forbedre sit eget liv, som kæmper med ensomhed, overvægt eller lavt selvværd. Det er skole og andre kontakt - personersom indstiller de børn som kommer med på holdet.