OBS: Du er nu offline

Vikima seed AS Holeby

Indstiller: Karina Petersen

Nævn tre grunde til at din virksomhed skal vinde Årets Arbejdsplads 2022
1: Der er et fantastisk sammenhold mellem kollegaer. Jeg hørte om at være en del af Vikima familien, og det er det man bliver en del af når man starter. Men er aldrig alene om tingene. Der er plads til det enkelte menneske. Vi passer på hinanden. Har aldrig oplevet noget mere fantastisk sted at møde ind om morgene!
2: Vores daglige ledere er en del af hverdagen. De sidder ikke og gemmer sig på deres konto, hvor man kun ville kunne genkende navnet. Vi kan altid komme til dem, med stort og småt. Der bliver handlet på tingene. Der er meget snak om psykisk arbejdsmiljø, og det er en ting der bare skal være i orden på Vikima. Man kan være sikker på at hvis man kommer og fortæller man har det skidt eller en kollega har, så bliver der handlet på tingene! Vores ledere er der, både når det er godt og skidt! De gør det fantastisk!
3: Vores direktør Kim. Jeg har kun ros til den mand. Jeg har aldrig mødt en med direktør titlen som er mere nede på jorden end ham! Han er en direktør, hvor det er vigtigt man kender til udtrykket Vikima familien og man føler sig en del af den. Han ved at vi alle er uundværlige, for uden os alle var der ikke er Vikima i Holeby. Han er stolt af stedet og hans medarbejdere, det er man aldrig i tvivl om. Jeg har været mange steder inden og aldrig mødt en direktør som Kim. Vikima er verdens bedste sted at være!