OBS: Du er nu offline

Velkomstbrev

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til den 8. akutkonference, Danish Emergency Medicine Conference 8. Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem læger, sygeplejersker og ambulancepersonale, og overskriften bliver igen “Akutmedicin – hele vejen”. 

Akutmedicin er kommet for at blive! Lægerne har fået deres eget lægefaglige speciale, sygeplejerskernes speciale er ligeledes på vej og ambulancepersonalet er på vej til at blive autoriseret. Alle disse gode tiltag vidner om, at akutmedicin er et område, som vinder mere og mere indpas i det danske sundhedsvæsen. 

Derfor er DEMC 8 også en kærkommen lejlighed til at få hørt nyt fra de forskellige fagligheder. Der vil være oplæg, som vidner om den voksende forskningsaktivitet indenfor det akutmedicinske felt, oplæg der beskriver de nye tiltag og oplæg til den som bare er nysgerrig. Alle oplæg spænder vidt og afholdes på enten dansk eller engelsk.

Husk at bruge pauserne mellem oplæggene på at se de flotte og interessante poster, der er udarbejdet af både læger, sygeplejersker og ambulancepersonale. Der er en hel session lagt ind i programmet med præsentation af udvalgte abstracts, hvor nyeste viden bliver præsenteret.

Gå også en tur forbi vores udstillere, som har det nyeste udstyr med. Måske bliver I inspireret til at købe nyt? 

Uanset hvor man befinder sig i den faglige kæde, er tværfagligheden og rette overlevering til rette sted og person betydningsfuld i arbejdet med den akutte patient. Vi binder alle kæden sammen, og der er intet led, som kan stå alene. Derfor håber vi, at konferencen medvirker til, at kæden bliver endnu stærkere. Vi håber også, I går lidt klogere hjem sammen, har fået nye venner og åbnet øjnene op for andre faggrupper, nye tiltag og ny faglig viden. 

Tak til alle, der har gjort denne konference mulig:
Oplægsholdere, chairmen, abstractbedømmere, udstillere, Meeting Planners, ledelserne i de tre foreninger – og ikke mindst gruppen af bestyrelsesmedlemmer i de tre foreninger.

Vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse og ser frem til nogle spændende dage.

Christian Skjærbæk, Dansk Selskab for Akutmedicin (DASEM)
Annette Jakobsen, Fagligt Selskab for Akutsygepleje (Daena)
Maja Broløs, Reddernes Udviklingssekretariat (RUS)