OBS: Du er nu offline

Nyheder om efterlønsbidrag

Nu skal du snart beslutte dig: Seks spørgsmål og svar om efterlønsbidrag

30. juni udløber fristen for at få udbetalt efterlønsbidrag skattefrit. Men hvad kan bedst betale sig, og risikerer man at miste pengene? Her er seks spørgsmål og svar, du kan overveje, hvis du tænker på at hæve pengene. Eva Obdrup, forretningsfører i 3FA, svarer.

Snart sidste chance for udbetaling af efterlønsbidrag: Går du med pengene?

Tænker du på at få udbetalt dit efterlønsbidrag i år, skal du snart træffe beslutningen. For tidsfristen rykker tæt på. Indtil nu har relativt få søgt om pengene i 3FA, nemlig under 2.500 medlemmer. Se a-kassens gode råd i boksen til højre.

Danskerne lader efterlønspenge stå

Indtil nu har de store a-kasser ikke oplevet stormløb fra medlemmer, som vil have udbetalt deres efterlønsbidrag, ligesom det skete i 2012. Folk ser ud til at tænke sig om.

Blog: Efterløn eller motorcykel?

Sidste gang man kunne få sit efterlønsbidrag udbetalt skattefrit, hørte jeg om én, som ville bruge pengene på en motorcykel. I 2018 er der igen mulighed for at træde ud af efterlønsordningen. Men man skal tænke sig om, skriver Eva Obdrup, leder af 3FA.

Nye tal: Bliv i efterlønsordningen

Det kan være en dårlig forretning at tage pengene og gå, når danskerne næste år får mulighed for at droppe ud af efterlønsordningen. For de fleste kan det nok bedst betale sig at blive, viser nye tal fra Finansministeriet.