OBS: Du er nu offline

Nyheder om efterlønsbidrag

Danskerne lader efterlønspenge stå

Indtil nu har de store a-kasser ikke oplevet stormløb fra medlemmer, som vil have udbetalt deres efterlønsbidrag, ligesom det skete i 2012. Folk ser ud til at tænke sig om.

Efterløn eller motorcykel?

Sidste gang man kunne få sit efterlønsbidrag udbetalt skattefrit, hørte jeg om én, som ville bruge pengene på en motorcykel. I 2018 er der igen mulighed for at træde ud af efterlønsordningen. Men man skal tænke sig om, skriver Eva Obdrup, leder af 3FA.

Bliv i efterlønsordningen

Det kan være en dårlig forretning at tage pengene og gå, når danskerne næste år får mulighed for at droppe ud af efterlønsordningen. For de fleste kan det nok bedst betale sig at blive, viser nye tal fra Finansministeriet.

Efterløn - tid til at blive eller gå?

Skal? Skal ikke? Regeringen og Dansk Folkeparti har nu aftalt, at den lille halve million danskere, der er med i efterlønsordningen, skal kunne træde ud og få efterlønsbidraget udbetalt skattefrit næste år. Men vil det kunne betale sig? Fagbladet 3F forklarer, hvad der er op og ned.

Sidste dolkestød til efterlønnen

Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en ny aftale for at få danskerne til at blive længere på arbejdsmarkedet: Næste år kan du hæve dit efterlønsbidrag skattefrit. Men aftalen bekymrer 3F's Akasse. Det kan være dolkestødet til en fin ordning.