OBS: Du er nu offline

Se de indstillede arbejdspladser

Du kan her se, hvilke virksomheder, der er indstillet til Årets Arbejdsplads.Johs. Rasmussen, Svebølle

Det er en gammel solid arbejdsplads med rare og flinke folk.
Mette Nielsen

Vognmand Torben Ramsdal
Altid god stemning. Får hvad vi skal have i løn og er der nogle der vil holde fri, får de fri. god omgangstone og opbakning til folkene. Forståelse for at materiale er i orden og det skal laves. Positiv indstilling fra vognmand. Der findes ikke bedre arbejdsplads...:)
Carsten Christensen

Arriva Danmark A/S
Nr. 1 busselskab
Habil Ismaili

Jeg vil gerne indstille busselskabet Arriva, nærmere bestemt Ejby garageanlæg til årets virksomhed.Arriva har hjulpet mig igennem en svær krise i mit liv, og min nærmeste driftleder har hjulpet mig og henvist mig til sundhedsforsikringen hos Pension Danmark, så jeg kunne få den fornødne hjælp, hurtigt og effektivt. Der er derfor ikke nogen tvivl, Arriva er et godt sted at være ansat.
Nikolaj Simonsen

Jeg arbejder hos Arriva Stilling nu næsten i 10 år. Men jeg har prøvet at arbejde i Tyskland igen ind i mellem, fordi jeg savnede min familie og venner. Efter omkring 6 måneder ringede jeg til min gammel chef Helle: " Kan jeg ikke kommer tilbage til Arriva og Danmark?" En uge sener fik jeg en ny kontrakt hos Arriva Stilling. Da jeg kom tilbage, var det end jeg aldrig har været væk. Alle gammel kollager sagde, hjertelig velkomme tilbage, jeg er glæde, at se dig igen, vi savnede dig osv. Det rørte rigtigt mit hjerte. Jeg har så søde kollegaer here hos Arriva. Og Arriva betaler tarifløn og alle overarbejdetimer. Det var ikke sådan i Tyskland. Og Arriva lytter til ønskener af chauffører. Så kan vi nu selv vælge, mens vi ville gerne køre morgen-, aften- eller alle vagter. Vi kan bytte vagterne med kollegaerne uden problemer. Vi har mest rigtig gode busser. Jeg elsker, at køre 3-aks Scania-busser og derfra har vi flere, heldigvis. En rigtig god bus, er en rigtig god arbejdedag. Værksted i Stilling holder bussen i orden. Jeg har rigtig søde passagerer hos mine ruter. Mange passagerer kender mig nu efter så mange år og de er glæde, når de se mig, - håber jeg - og det er mig også. Hvor kan man finde et beder arbejdested end hos Arriva Stilling? Det ved jeg ikke. Arriva Stilling er mit bedste arbejdssted.
Birgit Römhild 

Brødrene Hartmann A/S
Hartmann gør virkeligt noget for deres medarbejdere. Fælles julefrokost for alle 400 ansatte med påhæng, samt jubilæumsfester o.l. Ved 25 (og 40 års) jubilæum bliver der serveret en fin 3-retters menu for jubilaren og gæster, der bliver uddelt en lille sommergave og pølser til de ansatte inden sommerferien. Derudover prøver Hartmann at "opgradere" deres folk i produktionen på skifteholdet, hvis der f.eks. er en læreplads fri eller en plads på det faste daghold, hvis man har små børn eller lign.
Jeg har selv netop været igennem dette forløb, der gik kun tre uger fra jeg fik den første mail, hvor der stod "er du interesseret, så meld tilbage" til jeg var ansat på fast dagarbejde et andet sted på virksomheden. Det gik hurtigt - måske endda for hurtigt - men virksomheden kigger indad, og det vil da også gøre det noget nemmere nu med en lille ny på vej.
Jan Andreasen

Ess Catering på Siri platformen
Danmarks bedste arbejdsplads er ubetinget Cateringen på Siri platformen i Nordsøen.
Siri platformen er en lille enhed placeret et par hundrede km fra Esbjerg, enheden har plads til 60 personer i dagligdagen. Igennem de sidste 15 år har det være Dong, som har været operatør, men nu har vi solgt oliedelen fra ti lneos, et skotsk/schweizisk selskab, som formodentlig overtager til efteråret. Cateringen på Siri er en lille del af ESS, som igen er en lille del af Companys Groupe. Cateringen arbejder i en 2/4 ordning (2 uger på, 4 uger af inkl. ferieafvikling), og består af 15 personer, med 5 ombord ad gangen. Arbejdstiden på jobbet er sat til 12 timer på og 12 timer fri, men ofte er der lidt ekstra arbejde, så lidt mindre fri. Langt de fleste i Cateringen er medarbejdere med mere end 5 års tjeneste på Siri og ofte mere med andre installationer på Nordsøen.
Det der gør Cateringen på Siri til Danmarks bedste arbejdsplads, er for det første den unikke placering - et lille samfund langt fra familie og venner. Her kan man ikke bare lige løbe til købmanden, hvis man mangler noget til kaffe eller aftensmaden. Her kan heller ikke lige gives en hånd med, hvis ungerne er syge eller vaskemaskinen står af derhjemme. For at kunne fungere i dette minisamfund, er det uhyre vigtigt at huske at have sjovt og godt i det team man arbejder sammen med. Der er trods alt de samme mennesker man arbejder med, spiser med og aftenhygger med, det er et fuldtidsjob. Cateringen er faktisk alles "mor", eller sådan føles det indimellem, vi er dem som skal gøre det ud for manglen af familien dvs. rydde op, vaske tøj, gøre rent, lave mad, arrangere hygge og lægge øre til, når det knager lidt derhjemme, man er nede eller oppe.
Det der gør Cateringen på Siri til Danmarks bedste arbejdsplads er også den store grad af selvbestemmelse i tilrettelæggelsen af arbejdsdagen. Alle er blevet hørt og fået lov til at komme med indspark ved udformningen af nye arbejdsplaner - planer som på mange punkter kun beskriver hvad der forventes at kunne nås på en dag, uge og tur. Det er så op til ens eget temperament og arbejdsflow at lægge en plan for dagligdagen. Der findes selvfølgelig også et vejledende tidskema, så skulle der komme ny medarbejdere, står de naturligvis ikke på bar bund, men har dette som en god støtte til dagligdagen opgaver. Ved at have lavet arbejdsplanerne med dem som skal bruge og udføre dem, opnår man et ejerskab som er unikt og meget stærkt.
Cateringen på Siri er ikke kun cateringarbejde, faktisk varetager vi flerfunktionelt i beredskabet, her ringer vi jo ikke bare efter Falck, hvis noget går galt, eller snupper en taxa/bus hvis vi vil hjem.
Cateringen dækker opgaver som førstehjælpere, livsbådsbesætning og hellideck crew, og man kan roligt sige, at det at tage imod en helikopter ligger et stykke fra at lave smørrebrød eller vaske tøj. Cateringen på Siri skal være omstillingsparat, idet der pludselig kan komme uanmeldte alarmer, ekstra helikoptere, eller fejringer af enhver art og skal løbe af stablen.
Cateringen på Siri ER Danmarks bedste arbejdsplads - smil smitter og gør arbejdsdagen lettere, både for en selv men også for alle dem vi servicere.
Michael Kofod

Løgten Murer og Entreprenør A/S
Jeg vil gerne indstille min arbejdsplads Løgten murer og entreprenør forretning til årets arbejdsplads 2017 Grunden til dette er: Jeg er kvinde og oplever meget besvær med at finde job i murer branchen grundet mit køn, da jeg ringer til min nuværende chef og fortalte hvem jeg var, tog han det meget seriøst og lavede ingen forskel på mig fremfor en mand. Dette er den første som tog min henvendelse seriøs. Jeg var til samtale ved firmaet for at få instrukser omkring mødetider osv og skrive under på ansættelsesbevis og der gennemgik han alle politikker bl.a mobbepolitik og arbejdsmiljø. Firmaet og chefen gjorde det klart for mig, at hvis jeg oplevede nogen form for mobning ville de tage hånd om det. Derudover har jeg hele vejen igennem mødt støtte og de har imødekommet alle mine forslag til hjælpemidler og værktøj hvis jeg har haft nogen. Personalet og ledelsen er fantastiske og jeg synes de tager rigtig godt hånd om lærlinge for at udvikle deres egne murer. Der er plads til alle individer i firmaet og det psykiske og fysiske arbejdsmiljø er efter min mening i top. Det er så dejligt at selvom vi er mange at de blandt andet holder sommerfest med overnatning med påhæng og det samme til julefrokost med diverse aktiviteter. Dette gør det hele mere personligt og giver en fantastisk glæde ved at tage på arbejde fordi vis alle bliver set og hørt. Jeg er stolt over at være en del af Løgten murer og entreprenør forretning.
Mette Dahlmann

Siemens Gamesa
Jeg indstiller hermed min arbejdsplads til at være årets arbejdsplads, da det er et fantastisk godt sted og være. En masse gode kollegaer, samt en super ledelse.. Der bliver aldrig gået på kompromis med hverken sikkerheden eller velfærden herude Samtidig med det hele, så er det en virksomhed med en forrygende udvikling. Alt i alt er det en virksomhed som virkelig sætter pris på deres medarbejdere. Derfor skal Siemens-Gamesa indstilles som Årets Arbejdsplads.

Kasper Andersson

Det skal den være da vi er mange det møder glad på arbejde hver dag. Der tænkes på videreuddannelse og der er plads til at være en del af dette og plads til bloddoner bus der er med til at gøre en forskel. Der er plads til forskellighed religion er og alle stilles som ligeværdige. Håber at blive der i mange år endnu.
Kjeld Thomsen

Drift og Rengøring Herning Kommune
Vi har en fantastisk arbejdsplads en sted hvor folk er i mange år og en rigtig god sammen hold og der er også plads til at folk der har nogle skavanker eller når folk begynder og være nedslidte så er der også plads til dem det synes jeg er meget vigtig og vi kommer på kursus i dansk og matematik for folk der er ordblinde og har brug for matematik og vi har mange etniske folk på vores arbejdsplads særligt i rengøring jeg kan kun sige vi fortjener at komme blandt de bedste til årets arbejds- plads.
Michael Kjørgaard

Broskolen Afdl. Bøgehøj
Indstillet af Vibeke Navntoft

DFD Odense
Jeg er chauffør og mener at vi har meget frihed til at passe vores arbejde.
Uffe Larsen

Horsens Kommune Driftsgården
Jeg synes min arbejdsplads fortjener at blive årets arbejdsplads, da mange af mine kollegaer har været en hård tid igennem med konkurs i østbirk turist og kamp om tilgodehavende løn og feriepenge. Nu er det endelig overstået, og jeg har de bedste kollegaer man kan ønske, og vi elsker alle vores ture med de dejligste børn og ældre borgere vi kører med.
Connie Klausen

Ældreområdet Billund Plejecenter
Det er et godt sted at arbejde, gode kolleger og dejligt fri arbejdsplads.
Vagn Jørgensen

Carlsberg Danmark A/S
Jeg indstiller Terminalen på Carlsberg i Fredericia til årets arbejdsplads, Jeg har været ansat på en del virksomheder, men aldrig så godt et sted som Carlsberg, efter ca. 6 års sygdom var jeg heldig at blive ansat på Carlsberg og man må sige, hvad det ikke har gjort for mit liv, arbejdsglæden er tilbage og man kan jo ikke andet end smile og være glad for at tage på job, har en fantastisk chef og nogle fantastiske arbejdskolegaer, så der er kun tommel op fra mig til denne fantastiske arbejdsplads.
Claus Jensen

Orkla Health A/S - Axellus
Ledelsen lytter til medarbejderne og skaber en sikker og hyggelig arbejdsplads.
Michael Pedersen

Rockwool
Det gør jeg fordi den er en god arbejde plads og jeg har norge rigtig god kollard og min chef er en du kan laver sjov med.
Tom Christensen

MHI  Vestas Offshore Wind
Jeg mener at min arbejdsplads skal være årets arbejdsplads fordi, det er en virksomhed der har fart på, Det er et forholdsvis nyt projekt med de store offshore vindmøller vi laver. Jeg er personligt på lageret, som er det bedste sted på virksomheden, da der er nogle fantastiske kolleger og nogle gode ledere, og alle passer godt på hinanden i hverdagen, bla fordi vi går utroligt meget op i sikkerhed på arbejdspladsen.
Søren Fischer

Københavns Lufthavn
Min arbejdsplads tager sig godt af sine medarbejdere og indgyder til et godt arbejdsmiljø. De prøver desuden at gøre hvad de kan for at minimere forurening og beskytte miljøet.
Jesper Laursen

Kl Service v/ Kenn Lindgaard
Fordi det et en godt firma pass på deres medarbejder og forstå deres behøver om mennesker og støtte dem på mange forskellige måder.
Kaywan Mobed

Jem & Fix
Hej med jer Jeg anbefaler til årets arbejdstedt Jem & Fix, tællehold. Fordi, det er de bedste arbejdskolleger nogensinde. På forhånd, tak.
Peter Gavlas

LSnet Aps
Jeg ønsker at indstille LSnet til årets virksomhed,for bedre findes ikke. Jeg startede der i januar 2015 og det er det bedste der er sket for mig, jeg har fået arbejds glæden tilbage efter jeg blev ansat hos dem. Før var jeg steder hvor tonen ikke hele tiden var så god og det er opslidende. Men det har virkelig ændret sig, og hvor er det dejligt at glæde til at møde hver dag, Vi er kun 7 incl. vores chefer,som også hjælper til på gulvet, vi har masser at lave... Men tonen er altid god, og de er rigtig gode til at rose os, og spørge os til råds,vi er med i virksomheden. De forstår hvor vigtigt det er at behandle sine ansatte godt ,så har man nemlig lyst til at gøre en extra indsats .der er godt sammenhold, vi snakker om alt , hygger og griner sammen,selv i travle perioder. Der kommer også små gaver engang imellem, vi har en frugt ordning,så altid frisk frugt,.vi holder også en sommerfest hvert år. Jeg håber de vinder titlen , for det er min måde at sige tak til Nora,Niels og Ole, tak til alt, det er en fornøjelse at være ansat hos jer.
Dorthe Jensen

Aarhus Madhus
Jeg mener at min arbejdsplads er årets bedste fordi at Bjarne som er ejer samt hans kone er rigtig gode til at sørge for at holde på der ansatte og de er også rigtig gode til at lærer fra sig. Og hvis der er en som laver en fejl så bliver at der ikke råbt at det er for dårligt men i stedet bliver der snakket om tingene og hvordan vi kan undgå at den samme fejl sker igen.
Benjamin Jensen

Berendsen Textil Holbæk
Der er gode samarbejde og gode arbejdskammerater , uanset hvor vi er på arbejdspladsen.
Hanne Nielsen

Post Nord Transport Brøndby
Fantastiske kolleger, god stemning på trods af Post Nords problemer.
Henrik Jacobsen

Dagrofa Logistik Vejle A/S
Jeg syntes den måde vi bliver indravet på i hverdagens opgaver gøre at dagrofa er den bedste arbejdsplads jeg har været på. Jeg personligt kan mærke at jeg vokser med opgaverne når jeg for et område som jeg har ansvar for, her tænker jeg på den opgave jeg har med at sampakke vare til Grønland der er nok at holde styr på. jeg har super gode kollegaer og super gode ledere der forstår en når man kommer med noget som man ikke lige kan finde ud af eller ligende. vi har masser af frihed under eget ansvar og det er jo også noget der betyder meget for en da det jo giver tillid til en.
Michael Kristiansen

Sundolitt
Jamen det er nu nemt nok. Vi har det bedste sammenhold i mellem alle kollegaer. Og vi har de bedste chefer man kan få. Vi bakker altid hinanden op, vis der er noget. Så helt bestemt Årets arbejdsplads.
Rasmus Jørgensen

TVP Entreprise Givskud

1. HVAD GØR TVP ENTREPRISE TIL ÅRETS ARBEJDSPLADS Vi holder på kvalitet frem for kvantitet Der er altid støtte til den enkelte medarbejder Altid forståelse for barnets sygedage Vi er team player Den enkelte medarbejder har rig mulighed for indflydelse på opgaver Der er rig mulighed for selvstændighed Gode kollegaer God chef.
Jesper Svane

Skive Anlæg og Entreprenør
Skive anlæg og entreprenør ulvevej 16. Det er en god arbejdsplads , der bliver løbende holdt kursus, der bliver købt gode maskiner som letter vores daglige arbejde, så vi ikke bliver så nedslidte. Der bliver holdt firmature. De er gode til at lytte til vores ønsker. Vi kan næsten altid få fri når vi ønsker det.
Leif Nielsen

Elite Miljø A/S
Det betyder meget for mig,at har en godt arbejdsmiljø,og at har en overenskomst. Jeg arbejde på Jobcenter i Nykøbing F.
Elena Ramona Savulescu

For mig er et meget vigtigt at arbejde uden stress og det betyder meget på en arbejdsplads. Jeg arbejder på Jobcenter i Nykøbing F.
Laurentiu Ovidiu Savulescu

Novozymes
Min arbejdsplads skal indstilles fordi de er meget social bevist og passer rigtig godt på deres ansatte der kommer ud i speciale sorgbare situationer, jeg selv har haft en cancer ramt mand i 3 år og desværre blevet enke her i maj mdr. Min arbejdsplads har gjort at det har været muligt både at passe job og privat liv så det har kunne hængt sammen og på en utrolig god og social måde jeg er yderst taknemmelig for at have sådan en arbejdsplads. Også med kollegaer der bare har givet styrke hele vejen igennem.
Solveig Damm

Globus Wine Padborg
Godt nok ligger firma nede i Padborg hvis man kommer om morgen er det altid glade menesker man møde de har orden i deres lager jeg er glad for at kommer der. 
Jens Lund

Nytoft Entreprise ApS
Good company.
Tadas Lazauskas

Sorø Kommune Ejendomscenter
Jeg synes Sorø kommune ejendomscenter, da jeg har i Ca 8 år og det kan man kun gøre hvis stedet er der bedske sted at arbejde. Man får den løn man fortjener og man for respekt, som er meget vigtigt i følge mig. Vi har et godt sammenhold og man arbejder som et team. Alt i alt føler jeg at Sorø kommune Ejendomscenter skal være årets arbejdsplads 2017.
Valarmathy Yogarajah

Umove Øst
Jeg indstiller min virksomhed som Årets Arbejdsplads 2017, fordi den behandler os meget godt , angående fri dagen ,turnus frihed , mulighed for forlænget ferie , Ledelsen lytter når man spørg dem om noget , når ´man melder en fejl på en bus, så bliver den rettet med det samme. Alt i alt det hele går som det skal.
Ahmed Sabab

Materielgården Roskilde Kommune
Jeg mener vi skal i betragtning, fordi vi er gode kollegaer og har et godt sammenhold. Vi møder hinanden med et smil, selv en vinter morgen hvor halvdelen har været ude og salte den halve nat.
Jesper Jensen

Kudsk og Dahl
Hos os er der frihed under ansvar man er meget selvbestemmende hvad arbejdet angår rigtig god forståelse og opbakning fra nærmeste leder altså en arbejdesplads man glæder sig til at stå op til med.
Jørgen Mortensen

Kalundborg og Forsyning A/S
En herlig arbejdsplads med stor frihed under ansvar i udførelse af eget arbejde . På fornavn med direktøren som vil os det godt med bl.a. Kom i form i arbejdstiden , frugtordning og bodyagetest. Fredagsbrød med oplysninger om hint og her . Innovativt firma holdning til klima, socialt ansvar, vi er nu 3 der er ved at tage industrioperatør uddannelsen , mens vi er væk er der folk fra jobcenteret inde at afløse , så de kan optjene tid til evt. dagpenge . Kurser og uddannelse prioriteres højt også diverse udstillinger og lign. Dette er en lille appetitvækker.
Carsten Carlsson

Linak A/S
Jeg har arbejdet i tre forskelige lande i fem, forskelige firmaer men Linak er indtil nu det bedste arbejdsplads jeg har haft.
Pavel Valach

Jernstøberiet Dania ApS
Dania har formået at gøre uddannelse af deres medarbejdere til et fokuspunkt. Hvorved ufaglærte kan sikre sig et bedre arbejdsliv.
Michael Sanderson

Jorton A/S
Det er det bedste der er sket for mig.
Bo Matthiesen

Dansweep
Fordi det er det er en god arbejdsplads med frihed under ansvar og hvad der hører til.
Per Feldskov

Bombardier Hvidovre
Det er den bedste arbejdsplads, man kan tænke sig. hvor man har omsorg for sine medarbejdere. Det er en arbejdsplads, man gerne bliver i mange år. Pt har vi en medarbejder der har været ansat i over 50 år. Der er de dejligste kollegaer.
Ditte Vadstrøm

Himmerlands Grovvare
En rigtig dejlig arbejdsplads mange gode kollegaer altid behjælpelig på mange måder Hvad sikkerheds fodtøj angår spørger vi bare om vi må få noget nyt når det gamle er slidt ned Man tager vare på hinanden.  Laver arrangementer blandt andet bowling. Golf .rundvisninger.
Tommy Nielsen

Fårup Sommerland
Super godt sammenhold.
Gustav Wennike

Fredensborg skole
Jeg er ansat som rengøringsassistent på Fredensborg Skole. Min arbejdsplads er den bedste stillet, da alle er så imødekommende. Man bliver anerkendt for sit arbejde og har et godt samarbejde med de andre kollegaer, samt lærer. Man bliver lagt mærke til og føler sig godt teamet med alle de andre der arbejder på Fredensborg Skole. Man har lyst til at tage på arbejde hver dag, grundet et godt psykisk arbejdsmiljø.
Angela Linnet

GKN Wheels Nagbøl
En virksomhed hvor der er plads til mange forskelligheden. En blanding af unge og ældre, der har det rart med hinanden indbyrdes. Firmaet har ansat flere nationaliteter, og de fleste trives aldeles godt på virksomheden. På virksomheden er der stor fokus på sikkerhed. Det er en af de ting jeg ihvertfald sætter stor pris på. Jeg synes GKN skal være årets arbejdsplads 2017. Da "det er et godt sted at være".
Lilian Jensen

A/S Nortvig
Jeg indstiller min arbejdes plads som årets arbejdsplads 2017, da uden tvivle det bedste sted at arbejde. Jeg er i voksenlærling som tømrer, hvor jeg er 1,5 år inde i uddannelse . Vi har en utrolig god og betænksom mester (thomas Nortvig) som gør hver dag en, dag man ønsker at møde ind til. Selvom jeg skal op kl 04:00 om morgen for at møde. Vi arbejde på Scandinavia Center i Århus hvor vi bygger lejlighed. Og os lærling kommer fuld med på akkord. Vi får alt det værktøj vi mangler, og fri mandskabsvogn. De bedste kolleger man kunne få, som lære os faget helt fra bunden.
Lasse Børsen Mann Nielsen

Vulkan Dæk A/S
Vi har stabile arbejdstimer/dage (faste arbejdstider hver dag året rundt - 4 dage om ugen) samt lang weekend hver uge, da vores chef mener at familielivet/privatlivet er vigtigt. Chefen er god og forstående og sætter sikkerheden på arbejdspladsen højt og tænker meget på medarbejdernes velfærd.
Swabuli Peter

Keolis Industriholmen Arvedøre
Rigtig gode arbejdsforhold, med medarbejderen i centrum. stor fleksibilitet når folk ønsker fridage eller en anden vagt. Vi kører rutebus for Movia.
Per Vilhelmsen

Your Partner ApS
For giving freedom to do the jobs and trustning people. Also takes real care of employees.
Donatas Tvarijonas

Danbor
Jeg indstiller min arbejdsplads Danbor A/S ( som snart skifter navn ) da det er absolut en af de bedste arbejdspladser jeg nogensinde har været ansat i, arbejdspladsen ligger mærke til alle fra gulv til ledelse, og bemærker når man kæmper i flok, og derved anerkender i form af gratis biograf tur med kæresten. Køber kage til hele virksomheden fordi en kontrakt kommer i hus. Det er dejligt at føle, der også bliver hørt på en når man har problemer, enten i form af manglende redskaber for at gøre sit arbejde nemmere, eller simpelthen blot hvis man syntes noget skal ændres for at det bliver til det bedre. Arbejdspladsen Danbor, gør min hverdag til en hverdag jeg absolut ønsker at stå op til - det har de gjort det til - glæder mig til Danbor 2.0 som er en vej vi i øjeblikket er på vej til :-)
Simon Sørensen

Migatronic
Jeg indstiller min arbejdsplads igennem godt 19 år, Migatronic.dk. Jeg mener Migatronic skal vinde Årets arbejdsplads 2017 fordi, det er en virksomhed hvor du får lov til at udvikle dig. (Jeg har taget industrioperatør uddannelsen samt lager-logistik uddannelsen). De tager et stort socialt ansvar. Deres medarbejdere må være glade for at være der, da der er en rigtig HØJ anciennitet. Man er ny der hvis man har været ansat under 10 år. :-)
Helle Thomsen

Øens Fragtrute, Frederikshavn
Vores chef Brian Thomsen behandler os som selvstændige, voksne mennesker, og altid klar på en munter bemærkning. Vi har mest kontakt gennem telefon, så det er ikke altid der skal lange samtaler til, men derimod forståelse for problemer og hinanden.http://www.oensfragtrute.dk/ Et skønt sted at være ansat.
Mogens B. Sørensen

Dansk Dørsikring
Man finder ikke flinkere mester og kollegaer og jeg har alligevel 50 års erfaring som tømrer . Og jeg ved alle er enig med mig . Cristian fortjener det virkelig.
Werner Larsen

Polyprint A/S
Det er en helt igennem unik arbejdsplads, med et samarbejde og ånd hele vejen igennem firmaet. Alle ligegyldig titler og anciennitet respekterer, støtter og hjælper hinanden. Der bliver bekymret/interesseret sig omkring hver enkelt ansatte både arbejdsmæssigt og privat. PolyPrint har forstået at blive ved med at udvikle sig positivt ved bl.a. køb af nye maskiner, bygge ud, løbende ansætte nye medarbejdere mm. ligegyldigt om der har været krisetider eller ej. Der er ingen tvivl om at de, eller vi som vi gerne skal sige fortjener denne titel.
Ole Nielsen

Ammeraal Beltech A/S
Jeg synes bare ,at Ammeraal Beltech er en god arbejdsplads. Speciale mine kolleger og arbejdsmiljøet. Jeg er meget glad for at arbejde der.
Sasan Dehdar

Th. Lang Privatskole
Jeg indstiller min arbejdsplads, da det er en arbejdsplads, hvor alle er lige: lærere, pædagoger, rengøringspersonale, administration you name it.
Vi har alle 42 ansatte været på studietur til Italien, da vi har udvekslings elever derfra, og vi skulle se den skole, hvor de elever kommer fra. Jeg er kontoruddannet men havde desværre gået ledig i to år juli 2016, da jeg fik et tip fra en bekendt om, at de manglede en rengøringsassistent. Jeg har haft en diskopolaps, men jeg tog chancen....kontakt til skolen torsdag, samtale fredag og ansat mandag, og det har jeg på ingen måde fortrudt.
Helle Tollund

Cipa
Io sono un buon italiano e un ottimo lavoratore.io ho fatto causa a cipa causa storica qui in Danimarca e a tutt'oggi sono rispettato e rispetto. Sono un rappresentante sicurezza rispettando il ruolo e non approfittare dello stesso.Sono un fedele membro del 3f,e nonostante ciò sono ancora con cipa che lavoro perché,in collaborazione con 3fvalby ha imparato la lezione(ha pagato l'errore. Rimango fino alla fine del progetto è una azienda che rispetta le regole.
Pasquale Zaza

Danfoss
Jeg synes, det skal være Danfoss. Det er en god arbejdsplads og sikkerheden er i orden. Jeg har næsten været der i 30 år.
Gitte Kristensen

TMT
Jeg syntes at det er dejligt at komme på job hverdag. Selv om det er min gode ven, der er direktør, så skelner vi mellem job og fritid. Man får ansvar og tilliden vokser hele tiden. Skal man have fri hedder det ok og ikke hvorfor og det er vigtigt. Jeg syntes at mine 3 mestre som har slået sig sammen skal have titlen eller er vi sgu bare glade for at have deltaget.
Jesper T. Nielsen

Gesten Bådaptering
Jeg indstiller Gesten Bådaptering til årets arbejdsplads. Gesten Bådaptering beskæftiger ca. 20 medarbejder og 5 på kontoret. En virksomhed som har formået at blive på markedet, selvom en konkurs ikke kunne undgås. Den oprindelig ejer startede virksomheden op igen, selvom han på daværende tidspunkt var omkring de 70 år. Gesten Bådaptering er en dejlig arbejdsplads, hvor man kan udfolde sig i, og hvor man også har stor indflydelse på de opgaver som nu firmaet har. Det er også en arbejdsplads, hvor medarbejderne har været i mange år, de fleste har haft 10 år, 25 år og 30 års jubilæum.
Derfor indstiller jeg Gesten Bådaptering til at være Årets Arbejdsplads.
Flemming Petersen

NCC Industry A/S, Asfalt Maribo
Jeg mener vi har årets arbejdsplads fordi: 1. De går sindsygt meget op i vores sikkerhed. Det er rart at gå på arbejde vel vidende at alle passer på alle. 2. De gør virkelig meget for miljøet. Man bliver helt inspireret, hvis man klikker ind på hjemmesiden og læser om deres genbrugsplaner og udvikling af råstoffer i forhold til førhen. 3. Du mangler ikke noget. Alle vil jo gerne have mere i løn og sådan er det;-) Men ift. arbejdstøj, kursus, efteruddannelse og uddannelse (som jeg selv er på) mangler du absolut ikke noget. Du får alt, hvad du mangler som kan gøre din arbejdsdag bedre og mere sikker.
Morten Skov

Falck
Jeg har nu været hos Falck i et år. Og har aldrig haft bedre arbejdsplads. De gøre meget for at hjælpe medarbejderne både med sygdom men også personligt.
Jean Jensen

Novozymes
Det er bare en rigtig god arbejdsplads, men man kan da også finde nogle ting der ikke er så gode, men når man som jeg snart har været der 36år, så er der jo nok flest gode ting.
Jan Nilsson

Wicotec-Kirkebjerg A/S
En arbejdsplads hvor især vores anlægs afdeling, for lov at arbejde under det gamle ord "frihed under ansvar". Vi har et trykt og frit forhold mellem os og ledelsen. Dertil høre naturligvis høj fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, samt sundhedsforsikring til os og vores børn. Hvis vi vinder, skal den præmien bruges på en sommerfest til os i anlægsafdelingen.
Bo Eskildsen

Ørnehøj Golfklub
Der er gode kollegaer og at arbejde ude i det fri fra tidlig morgen inden solen står op og høre den dejlige fuglesang. Det er det hele værd og at man gladeligt kører 75 km hver vej hver dag. Man møder mange glade mennesker hele ugen ja hele sommeren.
Finn Madsen

Boform Vestervang, Løgstør
De skal vinde, da de er jordens bedste arbejdsplads, det er det bedste sted at være. Hvis man kommer og skal være SOSU elev, eller som jeg selv kommer ind som rengøringsassistent, skulle "KUN" være i praktik der i 4 uger, MEN så synes de nu at jeg skulle i job med løntilskud. Nu er jeg endt som fastansat. DET er bare SÅ fedt. Og personalet er de mest jordnære der findes, der er ikke forskel på om du er leder eller rengøringskone, man mærker ikke det skel, som man RIGTIG tit mærker på andre arbejdspladser. Så DERFOR er det VERDENS bedste arbejdsplads, ville IKKE bytte.
Susanne Moeslund

Serviceafdelingen på Sydvestjysk sygehus, Grindsted
Jeg vil gerne indstille min dejlige arbejdsplads. Vi er 35/40 pers. ansat i afdelingen og består både af mænd og kvinder. Af portører, rengøringsassistenter og serviceassistenter. Af yngre og lidt ældre. En god blanding af alt det bedste med hver vores faglige og personlige kompetencer. De får lov at komme i brug i vores arbejde og vi arbejder på tværs af faggrupper og hjælper hinanden for at få alle opgaver løst. Vi er dem som arbejder tidligt om morgenen, sent om aftenen og midt om natten. Vi er alsidige og laver alt fra rengøring, madservering, patienttransport, vagt og meget mere. Vi er dem som i "hemmelighed" får det hele til at løbe rundt og uden os eksisterede sygehuset ikke. I vores afdeling er vi gode til at bakke hinanden op og alle dage er en fornøjelse at komme på arbejde. Vi får lov til at udvikle os fagligt og har vi en dårlig dag bliver det også accepteret. Hvis det i en periode er uoverskueligt eller træls på hjemmefronten eller man har ondt af den eller anden grund lader det sig tit gøre med en omrokering i arbejdsplanen, så man kan skånes. Selvom vi er en afdeling, der skal være der 24/7 365 dage om året er det næsten altid muligt at få en fridag, hvis der er brug for det, ligesom alle er gode til at hjælpe når det skal planlægges ferie. Vi er også gode til at lave ting i fritiden sammen såsom julefrokost, sommerfest, stafet for livet, bowlingtur eller bare en aften med spisning. En lille ting som vores "feriekage" er noget som hygges med, når en fra afdelingen går på ferie af mere end en uges varighed. Alt i alt er du bare den bedste arbejdsplads og når man først er kommet ind bliver man for det meste i mange år.
Mette Christiansen

Spirit Air Cargo Handling
Jeg synes jeg arbejder på Danmarks bedste arbejdsplads. De gør meget for os og vores sikkerhed plus alle de fordele vi har. som billige flyvebilletter og rabatter på de forskellig ting som hoteller og biludlejning. Vi masser Rabatter på forskellige butikker i byen. Jeg synes vi får ok løn.
Imad Bibi

Vagtselskabet CS-vagt, Maribo
Jeg indstiller min arbejdsplads fordi jeg syntes der er rigtig godt at være og man har en masse gode kollegaer. Vi står sammen om de opgaver, der skal løses og vi har det sjovt og man får oplevet en masse gode oplevelser. Alt i alt kanon firma og arbejde for.
Bobby Simonsen

BASF
Jeg indstiller BASF we make chemistryj Malmparken 5 2750 Ballerup. Fordi vi bliver taget med på råd som operatører og at ledelsen behandler os med respekt da det handler om gensidig tillid til at vi alle gør vores arbejde som der er beskrevet i vores værktøjer/ Sop'er. De giver os mulighed for at blive bedre til vores job samt belønner samtlige medarbejdere med bonus så vi alle føler et ansvar for produktionen og at vi leverer til tiden. Der er ordentlige forhold, som er vigtige for god trivsel . Et sundt arbejdsmiljø og der er balance imellem arbejde og frihed. God tone og godt humør.
Annemarie Krog

Lind og Risør
Ordnet forhold.
Hans Nielsen

Smurfit Kappa
De fleste medarbejdere har været der i mange år
Erling Jacobsen

Carlsberg Group, Fredericia
Hejsa jeg har kun været ved Carlsberg som Ølkusk i ca. 2 måneder men hold op der er styr på sagerne og de har rigtig meget fokus på medarbejdernes ve og vel og selvfølgelig sikkerhed. Vi har lige haft 200 dage uden ulykker og det blev selvfølgelig kvitteret med en 15 stk. Carlsberg dåse til hver medarbejder. I mine øjne er dette en bedste arbejdsplads 2017. Hvis vi mener der er noget, det kan gøres bedre nemmere lettere eller i den dur bliver det som regel altid udbedret af Carlsberg.

Bo Grundahl

Via Biler Toyota og Ford, Brøndby
Gode kollegaer og et godt sammen hold , kan altid få en hjælpende hånd hvis man får brug for det . Vi er der for hinanden.
Lene Alajdi

Runeparken
De er meget lydhørt, imødekommende og er venlig, og er altid smilende. Derfor synes jeg det skal være årets arbejdsplads.
Orhan Özcan

Hache
We have a great owner who cares a lot for the staff, giving equal opportunities to foreigners and Danes. The staff loves to hangout and socialize together after work together with the manager and the head chef.
Justas Simonavicius

Niels Hansen Transport
Niels Hansen transport tager hånd om deres chauffører og gør meget for dem. Der er intet der ikke kan løses ved en snak med ledelsen, både kunden og chaufføren er i fokus på et godt samarbejde, så opgaven bliver løst på den bedste måde. Niels Hansen transport er bestemt den bedste arbejdsgiver.
Martin Nielsen

Daka Biodiesel
Vi er en lille virksomhed, hvor alle ansatte kommer hinanden ved. Om du er leder eller timelønnet kan du ikke umiddelbart mærke. Vi har frihed under ansvar og det fungerer rigtigt godt. Uden for arbejde bliver der også lavet diverse arrangementer for eksempel en årlig fisketur med hele familien, det kunne også være teambuilding i reepark, firmafest på Hindsgavl Slot. Sikkerhed og trivsel er også noget firmaet går meget op i pt. 2576 arbejdsdage uden en ulykke. Derfor syntes jeg absolut at Daka biodiesel fortjener den titel som Danmarks bedste arbejdsplads for det syntes jeg det er.
Brian Jeppesen

Kjærgaard Anlægsgartner
Firmaets faglige standard er meget høj, hvilket mærkes på kundernes velvilje, loyalitet og ros. For mig som lærling, er det vigtigt at lære hvordan tingene skal gøres, så alle bliver tilfredse, og jeg kan føle mig stolt og fagligt selvsikker, iført firmaets tøj med logo. Naturligvis er firmaet også med i Danske Anlægsgartnere. Det går godt, vi er blevet flere end de 7, som står på hjemmesiden, men vi er tæt skruet sammen, og føler alle at vi står med en del af ansvaret for at bevare vores gode ry ude i byen, hver eneste dag. Tryghed, faglig udvikling, flextid, frihed, gensidig tillid, åbenhed, individualitet, übergod tone, tolerance, stolthed, og anerkendelse, er alt sammen nøgleord, når jeg tænker på min arbejdsplads. Når jeg går med spørgsmål vedrørende arbejdet eller faget, kan jeg selv vælge om jeg vil spørge chefen, jordbrugsteknologen, arkitekten, eller en helt 4., og når jeg skal på skole, ved jeg præcis hvor jeg skal henvende mig, for støtte og hjælp. De ansattes forskellige baggrunde udgør altså en ressource i sig selv. Vi arbejder sammen på kryds og tværs, også Marco, vores chef, er med på opgaverne. Til juli skal hele holdet en weekend til England, i anledning af at firmaet har 10års jubilæum, hvor vi selvfølgelig både skal opleve en nationalpark og et flowershow (faglighed), og en række pubs med dertilhørende øl (hygge). Ingen har sagt nej tak til turen. Jeg er ikke en typisk lærling, som enhver ville turde tage ind, men min chef ser lys, hvor andre ikke ser det, og er eminent udi at give selvtillid, ansvar, og tryghed, en kur der virker hurtigt og permanent. Det får virkelig det bedste frem i enhver. Min egen tvivl, og følelse af at være usikker og udsat, er vendt til styrke. Vi passer godt på hinanden, og alt fra sikkerhedsudstyr og maskiner, over arbejdsmiljø, til åbenhed og kommunikation, er i orden. Vi er i det hele taget et lidt atypisk anlægsgartnerfirma; flere kvinder end mænd ansat, og næsten alle er 25-35 år: Vi er unge sammen, og bliver gamle sammen, i faget, og i Kjærgaard Anlægsgartners beige trøjer. Håber min indstilling bliver taget i betragtning, det har min mester og mine kollegaer fortjent.
Kira Puk Frandsen

Tivoli
Erik Ebert

Midtvask
På Midtvask alle medarbejderne og ledere har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og virksomhedens mission og vision. På Midtvask støtter vi hinanden rigtig meget og på den måde sørger vi altid for at vi er i udvikling. Det er det der giver mening at være med i arbejdsprocessen og samarbejdet med mine kollegaer og vores kunder.
Stanimir Stanev

Dynaudio A/S
Fordi de har ansat en stor del af deres vikarer fra Kelly A/S
Anne-Marie Søndergaard

Micro Matic
På Micro Matic er man mere end blot en medarbejder, man er en del af et fællesskab. Vi har mange forskellige tilbud som f.eks.: Fitness, sommerhuse-udlejning, god kantine, biletter til OB-kampe og kage i lange baner. Vi er meget stolte af, at fabrikken producerer fadølsanlægs i verdensklasse og at de bliver produceret til hele verdenen. Men det vigtigste er, at når vi vinder en pris/kommer i medierne på en eller anden måde, så er ledelsen gode til at takke alle medarbejderne og få os til ar føle at sejren er vores fortjeneste. 
Sibin Jankovic

Postnord
Tolerance på arbejdet.
Martin Hansen

Postnord
Godt arbejdsmiljø, søde kolleger.
Lis Zbigniew

Senior Højskolen
Det er svært at sætte ord eller handling på, hvad det præcis er der gør Senior Højskolen så speciel, men order "Fællesskab" dukker frem. Vi er en folkehøjskole, de henvender sig til voksne og ældre, vi er næsten unikke, da der kun er to seniorhøjskoler i Danmark. Vi er 19 ansatte fordelt på lærere, køkken, rengøring, pedel og kontor. Vores forstander har formået at uddelegere arbejdsopgaver og ansvar, hvilket gør at vi selv, indenfor rammerne, kan planlægge meget af vores arbejdstid. Han udviser hver dag en utrolig tillids til os, som individer og medarbejdere. Vi anerkender hinanden og udnytter vores forskelligheder, så vi sammen er stærkere. Vi glæder os altid til at komme på arbejde. Vi oplever et fantastisk sammenhold på tværs af faggrupperne og en utrolig ægte interesse for kollegers velbefindende. Vi nyder hinandens selskab og kan altid finde anledning til at banke en fest sammen. Stolthed over arbejdsplads er også et nøgleord. Vi leverer hver i sær vores bedste til skolen. Vi er stolte over at kunne sige, at vi arbejder her. Vi håber at vores fantastiske arbejdsplads kommer i betragtning, det har den fortjent.
Poul Pedersen

Novo Nordisk
En arbejdsplads, der tager hensyn til medarbejderne.
Kenneth Winding

Dupont, Brabrand
Dupont er en arbejdsplads, hvor der er 100% opmærksomhed rettet mod sikkerhed. Ikke kun for os ansatte også for gæster og alle andre besøgende. Alt bliver taget til efterretning. Sundhed igennem kantinekost, fitnessrum, pausegymnastik, interne cykel, løbe og fodboldkonkurrencer. Skulle der være skader eller lignende, er alle tilknyttet PFA , så der er hurtig hjælp. Massage, kiropraktik, fysioterapeut, akupunktur. Frisørbesøg, så dette kan gøres på stedet. Fælles samvær og hygge : medarbejderfest, revy, kunstforening, sportsforening en årlig kæmpefest, juletræ, julebagning. Tilskudsordning gennem medarbejderfond: til tandlæge, børn under uddannelse m. m.
Jette Hagelquist

DHL Aviation, Kastrup
DHL Aviation et dejligt sted at arbejde, massere af gode kollegaer og virkelig mange firmagoder, arrangementer, gaver osv. F.eks. har DHL lige afholdt eurocup i Belgien hvor vi var ca 3500 ansatte der spillede fodbold, og festede fra fredag til mandag, ALT betalt.
David Langtoft

Hahnemanns Køkken
Jeg vil gerne indstille Hahnemanns Køkken som årets bedste arbejdsplads, fordi de udfordre sig selv og sine ansatte med høje forventninger og en ambitiøs fødevarepolitik. Jeg er selv ansat som kokkeelev ved kantinen i Microsoft, og jeg kunne ikke ønske en mere fuldendt elevplads. Køkkenet har en fantastisk atmosfære, med plads til forskelligheder. Der bliver fokuseret på god, sund, økologisk og hjemmelavet mad og kærligheden til råvarerne og gastronomien falmer aldrig. Det er en fornøjelse at kunne arbejde med nogle af danmarks bedste råvarer og føle at en indsats virkelig bliver påskønnet. Hahnemanns Køkken overholder selvfølgelig overenskomsten for kokke elever, hvilket var en kærkommen forandring i forhold til resten af restaurationsbranchen. Alt i alt kunne jeg ikke håbe på en bedre virksomhed at være ansat i!
Sara Broberg

Garmin Danmark A/S
Hos Garmin er mine kolleger og chefer utrolig engagerede og engagerende, inspirerende, hjælpsomme og gode til at dele deres viden med mig. De har altid totalt fokus på sikkerhed for medarbejderne. Jeg føler, at der fra ledelsen er en stor respekt og interesse for vores arbejde og at hver enkelt medarbejders indsats tæller og er vigtig. De har en superlækker frokostordning for os og rigtig ofte belønnes vi med et lille afbræk i arbejdet, hvor vi hygger og får en lille forfriskning. Når vi får nye medarbejdere arrangerer vores chef 'ryste-sammen middag' i byen og vi har altid mulighed for at komme med forslag til, hvor arrangementerne skal foregå og hvad vi kunne tænke os at spise. For nylig tog jeg truckkort og nu afsætter min chef dagligt tid til, at coache mig med små sjove og udfordrende øvelser, hvor jeg indøver rutiner og bliver endnu bedre mere selvsikker til at udføre mit arbejde på min truck. Jeg bliver simpelthen glad i låget af mit arbejde hos Garmin.
Karina L. Rasmussen

Cafe Mair´s
Den her lille café fortjener 110% den her pris. Vi er et lille sammentømret team som, udover at være kolleger, har et bånd udenfor arbejdet. Der er både en madklub og hyggelige arrangementer for os ansatte. Vi har alle ansvarsområder og verdens bedste chef! Arbejdsmiljøet er fantastisk, og der bliver kræset for at hver dag er en god dag at være på arbejde på. Ånden på stedet er hyggeligt, og det er næsten som at sidde hjemme hos sine bedste forældre . En stemning der slet ikke kan beskrives som noget andet. Vores chef knokler for at skabe er ry i en by der fra start sagde :" vi giver jer 6 måneder, så er der lukket igen." Vi er ikke som andre - her finder du ingen burger eller nachos. Men i stedet mad lavet af de bedste råvarer, passion og en god passion kreativitet. Miljø og bæredygtighed fylder meget på vores menu og i caféens daglige gang. Der findes intet sted som Café Mair's.
Pernille Stenkilde

VUC, Hadsund
Jeg vil meget gerne indstille min arbejdsplads som årets arbejdsplads 2017, for det fortjener de. De har gjort alt for at hjælpe mig, da jeg fik min uddannelse, da jeg blev kørt på og fik et handikap, fik en blodprop og nu har jeg fået sukker syge. Alle mine kolleger og min familie har hjælpe mig igennem problemer. Så jeg kan se et liv at jeg kan leve igen, kom også i flexjob der fik jeg masse af hjælp. Jeg stod ikke alene for det ordnede leder og pedelen, for mig så jeg kunne blive på VUC og har været der i 22 år.
Liselotte Levisen

Krogsbølleparken
Vi er en afdeling i Center for handicap og vi har en god og betænksom afdelingsleder. Men det er de fantastiske kollegaer som med deres gode humør og faglig viden som er det som gør min arbejdsplads til Årets bedste arbejdsplads.
Henry Hansen

Delfin Stilladser
Delfin stilladser er en lille arbejdsplads med 4 ansatte + Mester. Mester udleverer opgaver dagen før og vi møder så hver morgen og gør klar, altså læsser biler, eller aflæsser. At Mester ikke er der om morgenen gør jo at han skal stole på os, og det gør han uden tøven, det betyder rigtig meget for en gammel rotte som mig. John(Mester) er en meget glad og imødekommende mand, som også husker at rose os, når vi laver et godt stykke arbejde, det oplever man ikke meget i vores branche som stilladsarbejdere. Jeg kan kun sige tak til en af de bedste mestrer, jeg har mødt i min tid som stilladsarbejder.
Flemming Witthøft

Taasinge Elementer
Jeg indstiller Taasinge Elementer, Tåsingeafdelingen, da jeg arbejder der og har været ansat i næsten 35år. Ansat som Tømrer og har derved ansvar for et samlehold. Har fulgt udviklingen, det er en god arbejdsplads , fordi vi på gulvet har det frit ,det jeg kalder frihed under ansvar. Der er også nogle gode kollegaer, det er også en meget vigtig ting.
Svend-Erik Christensen

Hertha Levefællesskab
Et dejligt sted, alle er altid glade og venlige. Altid hjælp hvis man har brug for det.
Velautham Chandran

Siemens Wind Power, Munkebo
Jeg er ansat som vikar, men er blevet taget godt imod og vi arbejder på samme vilkår som de fastansatte derfor syntes jeg at de har fortjent at blive Årets Arbejdsplads.
Rinda K. Jensen

Kjøller & Krogh A/S
Jeg har den bedste chef og jer er meget glad, fordi jeg arbejder for hende. Hun er korrekt og hjælper meget. I firmaet er vi en lille familie.
Erton Aliti

Alliance Plus A/S
De er gode ved mig.
Vene Phomsouvanh

Carlsberg.
De er rigtig meget obs. på sikkerhed.
Johny Nielsen

Keolis, Hinnerup
Der bliver konstant taget hånd om chauffører og busser.
Ulla H. Nielsen

Tivoli
Jeg synes, at Tivoli skal være Årets arbejdsplads 2017, da de har et stort fokus på medarbejdernes ve og vel.
Milos Jørgensen

Holstebro Sand og Grus
Arbejder i flexjob efter cykelstyrt i 2009 med efterfølgende hjerneskade. Chefen laver ny skriftlig arbejdsplads til mig ved nye opgaver eller ændringer i opgaver. Jeg har jordens bedste og flinkeste chef.
Kim Lauridsen

Scanbag A/S
Khaled I. Hennawi

Vola A/S
Indstiller VOLA til årets arbejdsplads, da der er en rigtig rar atmosfære på fabrikken og et godt arbejdsmiljø. Alle er parate til at yde noget ekstra hvis og når der er behov det. Hvilke også viser at medarbejderne er glade for at være der. Fleksible arbejdstider som kan hjælpe folk til nemmere at få hverdagen til at fungere med familie og børn, hvis der er brug for det. Derudover er de gode til at hjælpe folk som ikke kan klare et fuldtidsjob. Der er flere som kun arbejder et par timer om dagen eller om ugen, hvis det er det personen kan holde til. Alt i alt et godt sted at være.
Jesper L. Lund

Amcor Flexible, Horsens
God omgangstone hvor alle snakker pænt til hinanden. Lønnen er god og sikkerheden er i højsæde. De gør alt for at passe på deres ansatte og så en fantastisk kantine der laver sund og god mad.
Hanus Hansen

Vinderup Taxi
Firmaet vil deres medarbejdere det bedste. Det er ikke altid gået deres vej, men viljen er der.
Jytte Thorsen

Adserballe & Knudsen
Jeg indstiller Adserballe og Knudsen pga. Jeg syntes at det er en dejlig følges at kunne gå glad på arbejde hver morgen. Dejlige kollegaer og et godt sammenhold. Så derfor skal det være året arbejdsplads.
Mikkel Juul

Loop, Aabenraa
Jeg vil rigtig gerne indstille min arbejdsplads LOOP Aabenraa, da den rummer både bruger og ansatte med store forskelligheder. Jeg er ansat i fleksjob og jeg nyder det hver gang jeg skal på arbejde. Min arbejdsplads har været med til at give mig arbejdsglæden tilbage efter en lang periode med sygemelding. Jeg startede hos LOOP i praktik for afklare min arbejdsevne, allerede efter kort tid fik jeg at vide, at de gerne ville ansætte mig hvis jeg fik tilkendt fleksjob. Det skal siges at der i forvejen er ansat 2 fleksjobber på min arbejdsplads. Samarbejdet mellem ledelse og ansatte er bare i top, man føler sig altid værdsat og velinformeret. Der bliver lagt stor vægt på samarbejde og åbenhed og vi bliver løbende tilbudt kurser. Jeg håber at jeg med denne indstilling kan sætte fokus på at man som fleksjobber også kan være glad og tilfreds på arbejdsmarkedet.
Conny M. Hansen

DEIF
Jeg vil rigtig gerne indstille Deif, da de som det bedste tager socialt ansvar. Deif har eksisteret siden 1933 og er i dag Skives største private virksomhed. Der er 410 ansatte i Skive men ca. 650 i alt på verdensplan. Vores stifter Erling Foss startede firmaet i København, men nuværende direktør sønnen Toke Foss valgte at samle det hele i Skive.. Deif har fulgt med på Wind power og grøn energi og står ved sit ansvar som industrivirksomhed, så alt affald sorteres og opvarmning på jordvarme. Desværre har vi ikke fået tilladelse til vindmølle endnu. Personaleplejen må siges at være i top. Der tilbydes fysioterapi i egne lokaler og tilskud til motion, maden serveres hver dag i kantinen af vores fantastiske kokke. Personaleforeningen har 387 medlemmer så man bakker op om samværet.
Pia Kalms

Hilton, Københavns Lufthavn
Because the working enviroment was nice and the company was giving the feeling of safety to all the employees.
Efstathios Papanikoalou

H.S. Hansen
Jeg indstiller H.S. Hansen. Der er altid nye udfordringer, der skal løses. Og det kan jeg godt lide i hverdagen. Og er der problemer så er der altid hjælp at få. Det er en rigtig god arbejdsplads.
Kristian Kristensen

NCC, AB Syd
Arbejdspladsen AB Syd i Albertslund har et fantastisk tømrersjak, der arbejder i en fællesakkord. Stemningen er høj og der bliver både stillet krav til hinanden og taget hensyn. Skurregler som genererer penge til øl/sodakassens sjakfest en gang i kvartalet. Fælles morgenmad hver fredag. Sjakket holder produktionen i top. Firmaet kvittere ved at lade os styre pladsen selv og stiller alle nødvendige hjælpemidler til rådighed samt bestiller de materialer der tager hensyn til arbejdsmiljøet. Vi får lov til at vise hvad et stort fælles sjak kan når de går i takt.
Leo Harms

Oldenborg Stilladser
Fordi vi har verdens bedste sammenhold. Man er altid glad, når man kommer på arbejde og er altid glad, når man går hjem igen.
Jaama Jensen

T&G Byg Aps
For den gode kommunikation mellem alle ansatte. Jeg mener det afspejler sig i det arbejde, der udføres samt mestres store fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed.
Frederik Jensen

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er Årets Arbejdsplads, fordi der på denne arbejdsplads ikke kun er fokus på kundeservice og gæsterne i parken, men især også på det fællesskab vi har kollegaer imellem. Både unge og seniorer arbejder sammen og lærer af hinandens erfaringer. Det er en arbejdsplads, hvor man lære at tage ansvar for egne handlinger og indgå i et større team, hvor alle pladser er værdifulde og hvor man føler sig værdsat. Fårup Sommerland forstår at motivere sit personale til at yde max. og rygsækken er godt fyldt med erfaringer og viden når man tager derfra. Der er en grund til at Fårup Sommerland har sæsonmedarbejder, der har 10 og 20 års jubilæum, Fårup Sommerland er nemlig en arbejdsplads man glæder sig til at møde ind på. Det er ikke bare et job og 400 kollager, som man mø der ind til. Det er et spændende og lærerigt job og 400 søde mennesker, hvor af de fleste er gode venner, som man møder ind til.
Anne Skovsgaard

Vognmandsfirmaet Poul Møller

Jeg indstiller her med min arbejdsplads til årets arbejdsplads 2017 p.g.a. de lytter til deres medarbejdere og behandler os med respekt , samt gør en masse , som f.eks. sponsorer en fisketur for at styrke sammenholdet blandt medarbejderne.
Rene Sørensen

Fem Stjernen
Fem stjernen er en privat institution der har kæmpe sig vej op en masse skønne kollegaer og masser børn lige fra vuggestue til mellem og stor gruppe. Fem Stjernen indstilles fordi det er som en familie mellem ansat og en super kontakt med alle forældre.
Susanne Nielsen

Frese
Fordi jeg har den bedste arbejdsplads i verden.
Tetiana Johansen

Megaflex
I am a newcomer in Denmark since I work here since last May 2016. I am proud and happy to work with Megaflex a/s for a plenty of reasons. First of all I´ve found here a warm friendly and stimulating environment. I love the team work with all my colleagues and the way we can always have a open dialogue. I come form Italy where the competition level in the work place is to its highest level. This affects a lot the way you feel while working reducing considerably the level of trust and well being along your working time and even after to the point that anyone is too stressed and always nervous. Here in Megaflex I´ve found a team of people interested in Company´s success more than in personal success, this attitude affects not only my mood since now I am able to enjoy much more my working time as well as my free time, but even productivity since everyone is keen to give his best without any kind of back-thinking. 

About working conditions these are simply fitting to my lifeline, I am free to develop my job in the best way for me using the time in a flexible and productive way. The job environment is pleasant, my office is spacious and full of light, we meet together with my colleagues several times along the day to discuss job related matters and to have a meal together in a relaxed and joyful environment. I am happy for the excellent level of communication between us that allows everyone to do his job at his own best. I earn a proper salary and I have never faced any kind of problem when asking for time off or holiday.
Since sometimes I need to reach some building site Megaflex equipped me with all safety clothes and safety instructions that are vital inside those places even if I am well experienced in that field since my former job in Italy was mostly inside building sites. But Safety here is a must and each and everyone has to attain to it. Megaflex provides all you need in order to work in the safer way possible.
Diversity is not only granted but highly appreciated in Megaflex. The employees are coming from many different countries and this keep the environment multicultural and vivid; no one is compelled to speak Danish since we normally speak English as a way to keep the communication line open between us. Women and men are working shoulder by shoulder without any kind of difference and anyone is estimated on the bases of his personal value rather than on a gender, religious, nationality matter.
Megaflex is daily working to enhance its effectiveness all over national territory as well as abroad. The management is hardly working to guarantee an abundance of different working opportunities spending all their efforts in keeping the Company one of the most important in Denmark.
My job here is related to the invoice part, so mostly I am a kind of revisor, but at the same time I have the opportunity to develop new systems to enhance the quality and the level of productivity having full trust and appreciation for my job.
Massimiliano Berti

Mc. Donald, Jyllingevej
Gode kolleger, godt arbejdsmiljø, gode muligheder for at udvikle sig og opnå brugbare kompetencer. God ledelse som satser på de medarbejdere, der vil noget og kan noget.
Ramy Salah

DLG Landsklubben.
Syntes at DLG skal være årets arbejdsplads, da de er en gammel og veldrevet arbejdsplads som vis en god respekt ud til omverden i form at et ord er et ord og det står vi ved i DLG.
Og i disse tider med landbrugets udvikling er det lidt af en udfordring som vi syntes bliver håndteret godt, det betyder jo at vi medarbejdere som er rundt i DLG er og bliver berørte af udviklingen. Men der er DLG gode til af få os omskolet eller finde nyt sted til os trofaste medarbejder så der ikke går gråt gul tabt.
Det var lidt om, hvad DLG står for som bliver set positivt på i Danmark
Det som betyder mest for os som medarbejder er at det sociale er og bliver prioriteret højt for som der bliver sagt tilfredse medarbejdere er alt afgørende for DLG i hverdagen.
Sikkerhed er også høj der bliver taget fat på problemer med det samme hvis der opstår noget som kan skade eller påvirke en medarbejder.
Der bliver også passet godt på os medarbejdere i og efter arbejdstiden med god sundhedsordning forsikringer også til familien.
Her til sidst når man ser på antal med arbejder på koncern basis er der ikke mange ledige stillinger som vi ser som et godt tegn at folk bliver fordi det er en god arbejdsplads.
Gert Thrue

Lufthavnsparken
Jeg vil gerne indstille min arbejdsplads "Lufthavnsparken" i Tårnby, fordi jeg har aldrig haft en arbejdsplads, hvor man er så frit stillet, som vi er her.... Og vores samarbejde er fantastisk og humøret er højt. Alle er på lige fod og der bliver taget rigtigt meget hensyn til alle.
Thomas Aagaard

Dantherm
Fordi de giver gratis arbejdstøj og de har rigtig gode medarbejdere. De hjælper hinanden, har et rigtig godt system og en stor kantin de laver dejlig mad. Det bedste ved min arbejdsplads er at du altid kan få gratis kaffe og te de laver altid aktiviteter for os og vores børn altså der er forskellige aktiviteter og de har et motionrum du kan også være der i weekenden. En rigtig god arbejdsplads.
Ahmad Hamama

Gartneriet Pedersen A/S
Jeg mener min arbejdsplads er en kandidat fordi, at det er skønt at komme på arbejde hver dag.
Høj faglighed 11 faglærte ud af 15, altid elever, høj selvbestemmelse, flad organisation,
mulighed for efteruddannelse.(uddannelsambasadør), mulighed for nedsat arbejdstid, - social ansvarlighed (en flexjobber og lige nu 2 i arbejdsprøvning), faglige udflugter. Høj Anciennitet, 6 ansatte over 15 år i firmaet, lydhør chef over for nye ideer.
Jeg håber virkelig kan komme i betragtning,. Ser frem til at høre fra jer.
John Esbensen

Terminal Nord, Hjørring
Vi er en arbejdsplads med 8 Godschauffører 1 lærling og 2 mand på kontoret. Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor vi trives godt. Vi har meget indflydelse på hvordan vores arbejdsdag skal gå, vi har en ca. 3 md. arbejdsplan. så vi altid ved hvad vi skal lave den pågældende uge. Vi kan bytte med hinanden, hvis der er en der skal et eller andet vi kører på forskellige tidspunkter samt aftenarbejde. Vi kan tale med hinanden på en fornuftig måde er den en der har et problem hjælper vi hinanden og får det løst på en fornuftig måde.
Jeg synes vi har en rigtig god arbejdsplads og er glad for at gå på arbejde, gode kollegaer samt en god og forstålig ledelse ikke mindst, der er parat til at hjælpe hvis vi har et eller andet problem.
Niels Sund

Juul & Nielsen
Ærligt talt, kender jeg ikke så meget til selve virksomheden Juul & Nielsen, men mit sjak, min mester og vores daglige byggeledere kender jeg. Jeg arbejder til daglig som tømrer, og kører cykelløb på eliteplan. Det at jeg kører cykelløb på så højt plan gør, at jeg skal have fri i tide og utide til træningslejre, etapeløb og i sommer perioden arbejder jeg endda kun deltid.
Der har været stor forståelse for min passion, og både min mester og sjakket har taget det i stiv arm (intet problem, vi finder ud af det). Ikke nok med jeg er lidt "besværlig" som elitesportsmand, så gik jeg desværre ned med stress i vinters.
Jeg troede min tid i firmaet var slut, men reaktionen fra min mester og sjakket var overraskende positiv. Jeg fik at vide, at uanset hvor lang tid der ville gå, ville de støtte mig 100% og der var altid plads til mig, når jeg følte mig klar.
Jeg er nu startet op i sjakket, på en deltids sygemelding hvor jeg har en kortere arbejdsdag, samt en ugentlig fridag, hvor jeg går til noget stresshåndtering hos Lehman & Partners. Jeg ønsker at indstille min arbejdsplads, da den er rummelig, forstående og mest af alt, fordi der bliver passet på en, når man ikke selv kan.
Dennis H. Jensen

Ib Andresen Industri A/S
IAI er en virksomhed der tænker på hver enkelt medarbejder både fysisk og psykisk og sikkerhedsmæssigt.
Jeg har f.eks. været igennem et meget langt sygdomsforløb som endte ud i. at jeg måtte have fleksjob. Fordi jeg spillede med åbne kort stod de ved min side hele vejen og gav mig den opbakning jeg havde brug for, til sidst hjalp de mig igennem den lange proces med at blive fleks ansat.
Kort sagt de passer på deres medarbejdere og en glad og tilfreds medarbejder er også en produktiv medarbejder.
Jeg syntes de fortjener en pris for i mine og mine kollegaers øjne er det danmarks bedste arbejdsplads.
Søren M. Johannessen

Ambulance Syd
Selv om der har været en meget omblæst tid (opstart) og der har været en række problemer med flere ting, så syntes jeg lokal ledelsen har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Og i samarbejde med vores TR, AMR og ikke mindst den enkelte ansatte, har fået opbygget en rigtig god stemning på de enkelte stationer.
Jørgen Hjorth

Arriva Danmark A/S, Ejby
Jeg har mere end 5 års erfaring hos Arriva. Ca. 3 år på Fyn og 2 år i København/Ejby.
Arriva modtager mig som ny medarbejder i Ejby på en god måde. Jeg siger det, fordi jeg ikke er kendt i København så godt. De hjælper mig med at starte kun på en linje, giver mig løn som passer med min erfaring og nu har jeg den turnus som passer mig og min familie, som gør mig mere glad på min arbejder.
Arriva har også leveret en tablet til mig og andre chauffør, som kan se alt muligt om arbejdet, hvor jeg føler mig, at jeg er moderen chauffør. Og det var ikke så længe, som jeg fik fra min leder lov til at komme på merit som jeg udvikler mig og bliver faglig chauffør.
Arriva/Ejby har forskellige nationalitet og køn .og vi har det godt sammen, hjælper og hilser på hinanden, lave sjov sammen, plus vi har en god kaffe maskine, tekøkken og enhver har ret til en økologiske frugt
Arriva/Ejby har fået en som kan lave massage til chauffør og en som vil undersøge sukker i blodet og har forskellige plaketter på væggene som informerer alle, hvordan vi skal passer på os selv. Og infoskærme hvor jeg kan læse forskellige nyheder, lokal info og vejret. Busserne er gode og de har altid lavet de fejl, som vi anmelder og passer til klimaet. Arriva/Ejby har også aktivitet ressourcer , cykelmotion , bordtennis ,dart også videre hvor jeg hugge mig en gang imellem
Det er mange ting, hvor jeg er glad for Arriva/Ejby, og synes derfor at de skal være Årets Arbejdsplads 2017.
Ghassan Safar

Nobia
Nobia Danmarks bedste arbejdeplads. min slogan er DBA som er en forkortelse af DANMARKS BEDSTE ARBEJDESPLADS. HTH = HØJT TIL HIMMLEN.
Der er gode kollegaer, en god ånd, styr på alt, gode arbejdsforhold, sikkerhed der tages hensyn til de arbejdende. Så er det en virksomhed der laver kvalitet. Fås ikke bedre.
Brian Søgård

Rynkeby Foods
Rynkeby er en arbejdsplads, der gør meget for deres medarbejdere.
Morten Rasmussen

Munck Gruppen
Jeg indstiller Munck (Dengang LKF vejmarkering) som årets arbejdsplads 2017 fordi min kæreste og jeg siden marts 2015 har kæmpet med et meget ødelagt knæ til mig og bryst kræft til min kæreste. Jeg blev nødt til og ringe til dem i april 2015 og sige at de ikke skulle regne med mig i den sæson p.g.a. de to sygeforløb. Deres svar var at jeg skulle tænke på familien, og at min plads var til mig igen, når jeg var klar. Vi blev begge klar og jeg startede i min stilling igen maj 2016 og hun startede på sit job igen. Den 4. marts i år 2017 blev hun desværre igen ramt af kræft i leveren og jeg måtte igen ringe og sige jeg var sygemeldt på ubestemt tid, da jeg skulle hjem og tage mig af vores lille datter på 2.5 år samt hendes sygdom med et jeg kunne hjælpe med. Deres svar var igen at jeg skulle tage mig af min datter og kæreste. Igen var min plads der til mig når jeg var klar igen. Den 7. juni afgik min kæreste på 32 desværre ved døden, så jeg måtte endnu engang ringe. Men denne gang måtte jeg sige, at jeg ikke kunne fortsætte i min stilling da det nu kun er mig, der skal være der for min datter, fordi min arbejdsdag var fra 06.00 til 18-19.00 stykker om aftenen. Lige nu har jeg orlov igennem kommunen, men skal over til Munck og snakke med dem om de har et job til mig som passer til mig så jeg kan få det til og fungere herhjemme.
Munck har hjulpet os fra dag et, så derfor vil jeg gerne indstille dem til årets arbejdsplads 2017.
Brian Hansen

Aviator Lounge, Kastrup Lufthavn
Jeg arbejder i Aviator Lounge i Lufthavnen i Kastrup. Der er gode forhold og gode kollegaer. Det er spændende at betjene kunder fra hele verden. Og give god service.
Min chef Helle med 25 års erfaring er bare så kompetent og god ved os. Hun er altid smilende og meget fleksibel og imødekommende. Hun får tingene til at fungere.
Rueangrong Suwannaposri

Ørnhøj Kirke
Ørnhøj Kirkegård blev udliciteret til Vildbjerg Kirkegård sidste år. Samtidigt blev jeg ansat. Ørnhøj- og Vildbjerg menighedsråd arbejder godt sammen om at få Ørnhøj Kirkegård som en naturlig del af Vildbjerg Kirkegård. Det gøres via den dygtige kirkegårdsleder, som leder hele personalet, som arbejder sammen på kryds og tværs. Dette foregår altid i glad tone og positiv indstilling til samarbejde om opgaverne. Vi hjælpes ad, og lærer villigt hinanden. Der er aldrig dumme spørgsmål men altid en villig hånd og gode lytteører, hvis der er brug for det. Her er den enkelte vigtig for fællesskabet. Det ses fx i, at vi mødes ud over arbejdstid engang imellem til sociale tiltag. Vi engagerer os i hinanden. Kontaktpersonerne i menighedsrådene er også gode til at spørge og besøge én på arbejdspladsen og lytte til det, man siger, så jeg føler virkelig, jeghar en god arbejdsplads.
Kirsten Kølbæk

AGA Taulov
Jeg mener at AGA i Taulov er årets arbejdsplads fordi der er plads til den enkelte medarbejder og deres forskelligheder. Min personlige oplevelse, er, at jeg kom til AGA med en skade i ryggen og blev taget godt imod af alle med de begrænsninger, der var for min arbejdsindsats. Det er halvandet år siden og jeg har aldrig haft en bedre arbejdsplads med den bedste chef og de bedste kollegaer.
SÅ AGA TAULOV ER ÅRETS ARBEJDSPLADS 2017.
Peter Olsen

Landbrug Oustrups Gård

Jeg indstiller min arbejdes plads fordi vi har vært meget igennem siden jeg startede med sygdom og ny medarbejder. Men efter 5 år er det endelig blevet ro på og alle kan snakke med hinanden. Der er et godt arbejdsmiljø og god sammenarbejde og jeg er altid glad for at kom på arbejde. Vi har også en god chef der belønner os men gaver og firma tur nå vi gør det godt
Nicoline Andersen

Fjelsø Alufabrik
Et godt sted at arbejde. Her behandles folk ordentligt med tillid og respekt.
Jacob Bjerre

Gåsdal Bygningsindustri (Velux)
Jeg mener Gåsdal Bygningsindustri (VELUX) skal være årets arbejdsplads 2017.
Det gør jeg fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har stor indflydelse på det daglige arbejde i de selvstyrende grupper og der bliver lyttet til ønsker og forandringer vi foreslår. Vi bliver holdt orienteret om virksomhedens udvikling fast en gang om måneden, og ved forandringer der har betydning for os.
Vi har et velfungerende SU, lokale afdelingsudvalg, kompetenceudvalg og andre udvalg med timelønnede repræsentanter. Vi har 6 AMR, der får tid og mulighed for at passe deres hverv. Der er stor fokus på ergonomi, APV generelt, trivsel, sikkerhed og miljø.
Vi har et lavt sygefravær. Og vi har en sundhedsforsikring, når der er behov for det.
Der bliver taget hånd om kolleger der af forskellige årsager har det svært eller er blevet ramt af sygdom. De hjælpes tilbage på arbejde efter individuel aftale, nogen med et flexjob. Vi har en lokalaftale som giver mulighed for at gå på 32 timer i en periode ved behov. Vi er 6 TR´er med gode arbejdsforhold til det, og med indflydelse og deltagelse hvor det er aktuelt. Vores løn ligger i den pæne ende, ved sammenlignligt arbejde.
Vi har et godt forhold til vores lokale 3F afdeling, og de kommer her. Bl.a. da vi havde lidt dalende ordreindgang, fik vi et samarbejde op at stå, så flere kolleger kom afsted på kurser (IKUF)
Der er gennem flere år blevet uddannet elektronikoperatører til vores printafdeling.
Vi havde sidste år 12 afsted på uddannelse på 3 forskellige uddannelser, lager/logistik, elektronikoperatør og industrioperatør. De blev løftet og kom tilbage med et svendebrev. Der arbejdes på at lave en uddannelsesplan på alle timelønnede, i et samarbejde i kompetenceudvalget, hvor TR er repræsenteret med 3.
Der investeres i at fremme det gode samarbejde i form af profilafklaringer, som afsluttes med event i noget af arbejdstiden, afsluttet med 3 retter og socialt samvær.
Der bliver hvert år holdt stor firmafest hvor påhæng er inviteret med.
Der holdes sommerfest eller andet hvor vi har mulighed for at ønske hinanden god ferie. Vi får sommerferie is. Vi får julegaver og julemiddag med det hele. Runde fødselsdage og jubilæer bliver fejret ens for alle ansatte. Har vi haft travlt og der er ydet en ekstra indsats, bliver vi ”belønnet” med vin, kage, is eller andet.
Det sidste betyder måske ikke noget i det daglige, men har en stor betydning for mange.
Vi har frugt og tøjordninger, fri kaffe og the, og hver torsdag er der morgenbrød.
Vi har rigtig mange kolleger der har været ansat i over 25 år, hvilket viser det er et godt sted at være. Det er en medarbejderfond der kan søges 4 gange om året. Her kan søges støtte til medarbejder og nærmeste familie ved sygdom og andet. Der kan søges til børns videreuddannelse. Eller hjælp til ildsjæle og aktiviteter i nærområdet.
Alt i alt er vi gode til at tage hånd om, og passe på hinanden, behandler hinanden med gensidig respekt både kolleger og ledelse.
Helle Stærk.

HK Skan, Vinderup
Rummeligt arbejde med plads til nydanskere.
Yevhen Kryvych

Bjerringbro Kirke
Jeg mener at Bjerringbro kirkegård er den bedste arbejdsplads pga fantastiske kollegaer og at vi har meget frihed til selv at planlægge pasningen af vores afdelinger, jeg er ansat som gartner, der ud over bliver det gjort mange tiltag for at sikre et godt arbejdsmiljø og at sikkerheden er helt i top. det ligge samtidigt ledelsen meget på sinde at vi videre udvikler os gennem kurser osv. Det er bare uden sammenligning den bedste arbejdsplads jeg har haft i min tid på arbejdsmarkedet, og jeg håber at jeg kan bliver der til jeg skal på pension.
Niels Peter Bech

Linak A/S

LINAK A/S er en moderne industri virksomhed med godt 1100 medarbejder. Ca. 580 ufaglærte medarbejder og ca. 490 funktioner og vikar i et mindre tal afhængig af behov. For at fastholde medarbejderne og sikre deres arbejde også i fremtiden er der meget opmærksomhed på ny teknologi og i flere områder er der blevet indført robotter som forbedrer arbejdsmiljøet for at undgå fysisk belastning. LINAK har en uddannelses konsulent ansat, og der tilbydes kompetence afklaring for den enkelte medarbejder der viser interesse.I Samarbejdsudvalg er der løbene tema hvor der bl.a aftales tiltag til sund kost, hvor kantinen tilbyder sund mad. LINAK har tilkøbt en Fysioterapeut til hjælp ved indkøb af udstyr og sikre medarbejderenes kropfunktion i deres daglige arbejde. Der tilbydes gratis motionsrum til fri afbenyttelse i fritiden.Der arbejdes bevidst med at forbedre trivslen i samarbejde med AMR. og TR. To årlige firmafester(Sommerfest og Julefrokost) derudover arrangerer Personaleforeningen forskellige event. De faglige klubber inviterer en gang om året med ledelsens tilsagn til social sammenvær (egenbetaling) for at styrke fællesskabet. Ved sygdom afprøves der forskellige tiltag, for at fastholde medarbejderen i tæt samarbejde med jobcenter og 3F afdelingen. Virksomheden gør meget for lokalområdet, der bruges lokale håndværker og leverandør hvor det er muligt. De lokale sportsklubber og andre foreninger nyder godt af sponsorstøtte. Alt i alt en virksomhed der gør meget for medarbejderne og lokalområdet.
Elke Christiansen

Bloks Murerforretning
Jeg mener at Bloks murerforretning fortjener "årets arbejdsplads" pris, da jeg syntes det er et fantastisk godt firma at være ved. Jeg er lærling der. Og syntes at de er ekstrem gode til lærlinge, da de lader mig prøve mange forskellige ting, så jeg ligesom kommer godt omkring med det hele. Deres måde at håndtere lærlinge(oplære dem) er en god og behagelig måde. Der er plads til at fejle, plads til ros og selvfølgelig også til ris. Det var lige før jeg havde opgivet uddannelsen som murer, da jeg har været uheldig og har haft 2 foregående lærepladser hvor firmaerne gik konkurs, og der var det med STORE og hårde bandeord hvis man fejlede, så det gjorde mig nok lidt usikker. Men ved Bloks murerforretning er det en bestemt men behagelig tone tingene bliver sagt på, med forståelse for at man jo først skal lære tingene. Der er aldrig problemer med noget i firmaet, hverken løn eller andre forhold. Kort og godt et firma med gode forhold og styr på tingene og fantastisk samarbejde blandt folk og chef. Arbejdet bliver udført til højeste ug, og ingen undtagelser. Fantastisk arbejdsplads.
Mark Madsen

Baere a/s

Det er et firma der passer godt på sine medarbejder og da jeg fik at vide at mit knæ var slidt op og jeg ikke kunne være håndværker mere så tilbød firmaet at oprette en stilling på kontoret til mig.
Kim Wadum Nielsen

Arla Foods, Branderup Mejeri
Produktion Mozzarella ost, årlig produktion 30.000 t. drift 24/7 365.
78 kollegaer, samarbejdsudvalg, arbejdsmiljøudvalg m.m.
Overenskomst Fællesoverenskomsten (NNF, DMF, 3F) HK, Metal og El-forbundet.
Lønnen er centralt forhandlet, lønnen har en størrelse hvorledes man kan opretholde en fornuftig god levestandard, mejeriets drift er 24/7, ansættelsesforholdene er faste, med en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer, der forsøges vidt muligt at skabe en sund balance mellem privatliv og arbejdsliv. Alders-forskellen på mejeriet spænder vidt, unge som ældre.
Der er et samarbejdsudvalg (SU), der er bredt sammensat og repræsenterer alle faggrupper, 3 ledelses-repræsentanter og 3 tillidsrepræsentanter.
Tillidsrepræsentanterne på mejeriet har en bærende rolle der er med til at styrke det gode arbejde og fremmer arbejdet med at skabe en god arbejdsmoral, holdånd og er ikke mindst med til at skabe en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle.
Kantine-forhold er en del af SU og det vurderes løbende om kantine-forholdene og omklædning er optimale, (der er mulighed for bestilling af sund mad fra ekstern leverandør), der er dagligt 1 stk. gratis frugt pr medarbejder, gratis kaffe og mælk. Der foretages helbredstjek hver andet år og ikke kun for kollegaer der arbejder nat, men tilbydes til alle kollegaer.
Der er her i 2017 oprettet et hold, hvor disse personer får råd og vejledning fra en diætist, således at de bliver hjulpet til vægttab og sund livsstil.
Mejeriet har valgt at 2017 skal være året der har fokus på sundhed og kost.
Arbejdsmiljø er blevet en integreret del af vores dagligdag. Der er fokus på tilløb til ulykker og hver enkelt kollegaer skal helst have observeret og registeret 8 tilløb årligt.
Efter flere år med registrering af ulykker, ses der en stor sammenhæng mellem registrerede tilløb og antallet af ulykker. Ulykker uden fravær og ulykker med fravær.
Ligesom der er fokus på ulykker, er der også meget fokus på sygefravær, årlig sygefravær 2,5%.
I stedet for at kalde det sygefraværssamtale, kalder vi det fastholdelsessamtale. Der bliver brugt mange ressurcer på at fastholde den enkelte kollegaer i deres arbejde, der er flere med §56 aftaler.
Vi har således indgået en aftale med kommunen om resurse-praktikforløb for en borger i 6 mdr. såfremt dette forløb tegner sig godt, agter vi at fortsætte samarbejde med kommunen, i forvejen er der enkelte kollegaer med individuelle handicap.
Vi har pt ingen etniske kollegaer repræsenteret på mejeriet, men vi agter i fremtiden at være med til at løfte den sociale opgave at få kollegaer med anden etnisk baggrund, integreret på arbejdsmarked. Uddannelses procenten på mejeriet er 98 %. hvilket er ganske flot. Mejerister, industrioperatører, laboranter, smede og elektriker.
De forskellige overenskomster har deres uddannelsesfonde, som der bliver gjort brug af. Her i 2017 har vi været så uddannelses aktive på MUF uddannelsen, (mejeribrugets-uddannelsfond) at vi har måttet søge om ekstra bevilling til at kunne gennemføre kursuser i 2 halvår 2017.
Alle har været igennem en ordblinde-screening og nye kollegaer bliver også tilbudt.
2014/2015 blev der uddannet 13 industrioperatører, samlet skoleophold. 26 uger.
Voksen industrioperatør elever, elev starter januar 2018 og der forventes løbende at tages nye elever ind som industrioperatør elever. Mejeriet uddanner løbende mejerist elever.
Mejeriet er en del af Arla Foods og underlagt en masser krav der er centralt styret.
co2 udledning, energiforbrug, spildevand, arbejdsmiljøregler, energibesparelser og miljøet. Mejeriets ledelse er meget samarbejdsvillig og altid lydhør. Samarbejdet kan udvikle sig til gavn for den alle kollegaer. Der bliver gjort meget ud af informere om hvad der rører sig på mejeriet
og i selve koncernen. (info-skærme). 4 x årligt er der stormøder hvor (SU næstformanden er den sidste oplægsholder), ellers er der løbende møder i de forskellige afdelinger.
Vi har en arbejdsplads der er mangfoldig, der er plads til forskelligheder, plads til at kunne sige sin mening, med respekt for den enkelte kollega. Der er blevet opbygget en social kollegial arbejdsglæde der er til gavn for virksomheden, men også til gavn for den enkelte kollega, samt en ledelse der er lydhør over for den enkelte.
En ledelse der ser de faglige-organisationer som en samarbejdspartnere, i forhold til at skabe ro på arbejdspladsen, samt uddannelse/efteruddannelse, således at der kan opretholdes en stabil faglig arbejdsstyrke, der også kan modstå de udfordringer det danske arbejdsmarked står over for i fremtiden.
Kim Bjerregaard

Phønix Tag, Esbjerg
Grunden til indstilling af Phønix tag Esbjerg,der bliver taget et meget stort social ansvar, hvis der er sygdom eller ulykke/arbejdsskader eller familie anliggender.Gennem årene har vi haft en del der haft problemer med helbredet. Alle har fået den tid der skulle til, man bliver ikke presset om at vende tilbage før man er klar.Vi er 2 med Flex samt 1 med 12 timers aflastning i arbejdsugen. Jeg har selv haft en del med helbredet,2 blodpropper og ny hofte. For 18 mdr. siden kom jeg galt af sted på jobbet faldt og brækkede nakken. Efter ca. 15 mdr. har jeg fået tilkendt flex job, hvor jeg går på lageret 6 timer ugentligt.Vi har altid lærlinge 1-2 stk. Mange af kollegaerne har været mange år i firmaet fra 40,30,25,20 og 10 år det er godt tegn på firmaets social politik er i top. Man efterlyser firmaers sociale ansvar,det må være et forbillede for andre firmaer.
Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning
Jeg syntes Kalundborg forsyning skal indstilles til årets arbejdsplads, da der er helt fantastisk personalepleje og rum til mennesker som er anderledes stillet end normalen. Samtidig er der fokus på innovation og fremtidig bæredygtighed for forsyningens brugere.
Selv er jeg flexjobber og føler mig så godt tilpas, ved at være blandt kolleger som anerkender mig og mit arbejde, på trods af at jeg ikke er en del af fælleskabet dagligt. Og vi er flere på arbejdspladsen med Flexjob.
Jeg vil gerne fremhæve min teamleder Jens Peter, som har et hjerte af guld og en ukulelig livsglæde og som desværre er blevet ramt af sclerose. Han har også mærket kollegaernes hjælpsomhed og forsyningens omsorg og plads til nye veje og udfordringer. Personaleplejen består bl.a. i to ugentlige dage, hvor der er cirkeltræning med instruktør i arbejdstiden. Det er frivilligt om man vil deltage. Desuden er der focus på sundhed og der er lavet et samarbejde med Ubberup højskole, som kommer og instruerer i sundhed og kost, også frivilligt. Der er dagligt en sød flexjobber som laver grønsagsfad/frugt og nødder som er tilgængeligt hele dagen.
Hver fredag er der fælles møde hvor alle i forsyningen samles og spiser morgenmad, og så er der oplæg med forskellige emner der rør sig. Man får hilst på hinanden, og bliver opdateret om hvad der rør sig i de andre afdelinger. Der er desuden også store skærme rundt omkring i bygningen hvor der hele tiden opdateres oplysninger og nye tiltag. Der er 4-5 gange om året arrangementer, hvor man hygger sig sammen og lærer hinanden at kende på tværs af afdelingerne. Det er også frivilligt.
Kalundborg forsyning introducerer som det første rensningsanlæg en ny varmepumpe, som skal give forbrugerne billigere fjernvarme og som er mere miljøvenligt. De er meget optagede af at finde på nye bæredygtige løsninger, som kan levere fjernvarme for evigt uden at slide på naturen. De tænker også i de små ting som bla at der ikke bliver brugt gift på de grønne områder. Vi som medarbejdere bliver indraget i det bla. Er der noget som hedder miljøkassen, hvor vi kan komme med vores input til hvordan vi på bedste måde kan spare på ressourcerne, både med fif og fiduser og banebrydende ideer.
Så alt i alt en meget egnet kandidat til årets arbejdsplads.
Kersti Thostrup

Egebæksvang Kirkegård
Vi har fået ny chef i 2016 og siden er det bare gået frem. Alle medarbejdere har fået gennemført ideer, der er indført åbenhed omkring alt og man føler virkelig en glæde ved at komme på arbejde for man ved der bliver lyttet til en og kollegaer er virkelig blomstret op og alle er hjælpsomme. Og det bliver ved med at gå frem så skulle vi blive årets arbejdsplads vil det virkelig kun styrke fællesskabet og glæden og vi vil derved nå endnu længere.
Frank Mølgaard

St. Clemens Andelsmejeri-pakkeri
Flinke ledere, der er meget fleksible. God tone. De tager hensyn til dem, der har lidt skavanker. Lønnen er god
Kurt Mikkelsen

Linak
Linak gør meget for arbejdet på den ene eller anden måde. Linak er også opdelt i 6 hovedgrupper på virksomheden.
Hans Jørgen Bendixen

Petri & Haugsted, Rødovre
Meget god arbejdsplads.
Erik Jensen

Brand & Redning, Københavns Lufthavn
Jeg vil gerne indstille Brand & Redning Københavns Lufthavne til titlen som Årets Arbejdsplads 2017 ikke bare i Danmark men i hele verden, hvor jeg er ansat som brandmand. Jeg oplever en hverdag med høj faglighed, spænding, tryghed, sammenhold, rumlighed, fysisk vedlige holdende træning, medindflydelse, humor og så er der ikke to arbejdsdage som er ens.
Når jeg møder ind på jobbet er det med et smil på læben og jeg glæder mig til at være sammen med min familie nummer 2 de næste 24 timer. Her får jeg mulighed for at udvikle mig fagligt, personligt og socialt. Jeg træner mit erhverv hver vagt. Det kan ske gennem tilrettelagte obligatoriske øvelser eller øvelser hvor alle medarbejdere byder ind. Der er plads til alle ideer, store som små. Jeg føler at det er en fed måde og udvikle mig på. Jeg er i et team hvor der ikke er langt fra mandskabet til ledelsen. Har jeg en ide bliver den hurtigt grebet af min leder og afprøvet, der er ikke langt fra ide til handling.
På holdet står vi sammen i medgang og modgang. Vi rykker ud når alarmen går og alle kender deres opgaver. Vi samler hinanden op når vi er kede af det og der er plads til en mandekrammer.
Vi behøver ikke sætte en facade op, da vi står skulder ved skulder og er trygge ved hinanden.Ved min sidste vagt blev ordet givet frit, alle fik mulighed for at komme med input til denne indstilling. Følgende ord blev sagt:
Medbestemmelse, indflydelse, Team spirit, vi tager os af hinanden, arbejdsforhold,
sport, idræt, motion i arbejdstiden, kammeratskab, familien nummer 2, respekt,
humor, humør (til tider lidt sort), frihed under ansvar, engagement, både fagligt og socialt, ansvar, holdet før individet, udvikling.
Søren Abild

Murerfirmaet 2 Byg A/S
Vi er et lille firma. Her snakker vi om tingene og der er et alsidigt arbejde.
Ingo Sönnichsen

Gartneriet Pedersen A/S
* Rummelig arbejdsplads
* Fastholder en stor medarbejder gruppe i mange år
* Fastholder medarbejder i flexjob
* Stor faglig interesse for planter og dyrke de bedste
* Gartnerierhvervet ramt af meget dårlig medieomtale m.h.t. udenlansk arbejdskraft, miljø m.v der synes vi at vi er meget anderledes og ikke passer ind i den dårlige omtale
* Rundstykker hver fredag :-)
* Mulighed for efteruddannelse/kurser om vinteren
* Har altid elever
* Stor flexibilitet i forhold til famile og børn
* Forbedring af arbejdsmiljøet
* Produktudvikling og videreudvikling
* Mange faglærte gartnere ansat
* Tager socialt ansvar i forhold personer i jobtrænings forløb

Fredericia Idrætscenter
Fordi vi har dk bedste arbejdsplads. Den er rummelig både for vores fast ansatte 'senior jobber 'flexjobber og folk i arbejds prøvning.vi er jo en offentlig arbejdsplads men det mærket vi ikke så alt i alt dk bedste arbejdsplads.
Carsten Christensen

Knuthenborg Safaripark
Jeg synes Knuthenborg Safaripark burde titlen som Årets Arbejdsplads 2017 fordi det er et fantastisk sted at være - af flere årsager:
- Arbejdsmiljøet er i top da alle hilser på alle, uanset job eller titel, hvilket før at man altid er glad for at komme på arbejde. Der bliver gjort meget for medarbejderne i form af arrangementer, så man føler der bliver sat pris på en. De fortjener støtten, da de ikke som mange andre zoos er offentlig ejet, men privat, og derfor kæmper mere for "overlevelse". Et fedt sted med unik oplevelse for gæster. Alle kollegerne brænder for deres arbejde, og der er en helt specielt "ånd" på arbejdet - vi alle vil det.
Tanja Rasmussen

Post Danmark
Fordi vi på trods af nedskæringer - dårlig omtale og de mange omlægninger stadig synes : at det bare er det bedste at komme på arbejde, at det vigtigste er at få posten ud hver dag, at have tilfredse kunder, at have dejlige kolleger, at få et godt grin
at hjælpe hinanden når det kniber, At man efter 40 år på samme arbejdsplads stadig kan lære nyt, det er da guld.
Kort sagt vi vil så gerne at posten må findes på vores dejlige ø - også efter 2018. :)
Kirsten Kjær Pedersen

Signatur Hotel Storebælt
Den skal kåres til Årets arbejdsplads, da vi har et godt sammenhold, er meget hjælpsomme overfor hinanden og jeg har verdens bedste chef.
Britt Møller

Esbjerg Kommune, Rengøringen
Pashparani Nagendram

Malmos A/S, Landskaber
Min arbejdsplads er en af Danmarks bedste. Jeg burde måske have indstillet den mange år før. Da jeg har været ansat i 28 år. Det er der mange årsager til. Men af af grundene er personlig udvikling. Jeg har været der i 28 år. Og ikke mindst udvikling har været igennem. For mit vedkommende var jeg en ung gut, som har haft det lidt svært i skolen. Jeg havde mest til kun at arbejde med mine hænder og det fik jeg lov till i firmaet, da jeg startede hos Malmos. Der var ca. 15 ansatte om sommeren. Igennem årene har firmaet hjulpet mig igennem forskellige problemer. Når man gør sådan noget for medarbejderne, så er man på en god arbejdsplads. De første 5-10 var jeg arbejdsmand og arbejde stille og roligt fremad i firmaet, da man opdagede af folk med problemer i skolen, godt kan blive gode håndværkere. De hjalp med at blive til lært anlægsgartner indenfor det grå. Derefter kunne jeg køre rundt og lave forskellige opgaver både store og små over hele landet.
De næste 10 år arbejder jeg sammen med en fast makker i Københavnsområdet. Jeg har arbejdet mig længere og længere op ad rangstien og fik mere og mere ansvar i firmaet og i den forbindelse kom mit næste problem. Jeg er ordblind , men der trådte firmaet endnu engang til og hjalp mig med at få nogle forskellige hjælpemidler og økonomisk. Det har hjulpet rigtig meget, så jeg kan faktisk klare de fleste ting,
I dag er jeg teamleder for 4 personer og værkføre på bygninger og værksted. Igennem 28 år har jeg også haft rigtig mange gode kolleger, som har hjulpet mig og støttet mig gennem mit forholdsvis lange arbejdsliv, og ikke mindst firmaet. Der er ca. 100 ansatte og vi omsætter for 180 mil. SÅ jeg synes at mit firma bør have en chance for at blive Årets arbejdsplads.
Firmaet gør også en masse på de fysiske rammer. så vi alle er i rimelig form. Der bliver udleveret frugt og vand til alle. De alle alle mulige arrangementer, vi løber, cykler, spiller floorball og vi har også et fitnesscenter. Så vi har masser af muligheder.
Håber I har fået et indblik i, at det er et firma, der gør meget for sine medarbejdere.
Thomas Juul Jensen

Scan-Hide
Jeg tror, at min arbejdsplads er den bedste i år, fordi de har forbedret et par ting. De ændrede det selskab, der syede deres eget tøj og taget dem til vasketøjet. Vi har en ny direktør og chef for produktionen. og det vigtigste i år er, at fagforeningerne har forhandlet højere løn. Det er også muligt at forhandle personfradraget.
Piotr Gawron

Temp-Team
Alle siger, at mit firma er det bedste. Godt arbejdsmiljø, god chef, gode kolleger, respekt, forståelse, alle er lige. Kunne skrive en masse positive ord. Firma Temp-Team hjalp mig til at tro på folk igen. Jeg var blevet mobbet, jeg låste mig ind, jeg havde ikke lyst til at interagere mig. Jeg havde en dårlig situation, og troede at intet godt ville møde mig. Men det sket da startede som vikar hos Temp-Team. Mødte jeg gode folk, som var venlige, hjælpsomme, lytteende. Selv når et telefonopkald er i gang, så kan du høre et smil på hans ansigt, selv om du ikke kan se det. Takket være dem jeg tog op og kæmpe for en bedre fremtid. Jeg ved, at de er de bedste. Tusind tak Temp-Team.
Agnieszka Gawron

Svellefabrikken, Højgaard Industri
Svellefabrikken producerer betonsveller til Banedanmark. Vi er 23 ansatte i produktion, værksted, kantine og lager, heraf 23 medlemmer af 3f, 1 i El-forbundet samt 1 i Metal. Dvs vi er alle organiseret i overenskomstbærende forbund, hvilket vi tillægger stor værdi ud fra devisen - vil du nyde, må du yde!
Alle ansatte er pt. ansat på funktionærlignende vilkår. Et tilbud, der kan påregnes, efter 1 års ansættelse. Lønnen udgør for fuldtidsbeskæftigede 30.864 kr./måned hhv. 192,50 kr./time undtagen 1 medarbejder i rengøring/kantine, hvor lønnen udgør156,30 kr./time.
Arbejdet på virksomheden er organiseret i selvstyrende grupper, og har sådan set altid været det. Dvs længe før begrebet var opfundet og anvendt i industrien. Vi har aldrig haft formænd/værkfører mm,, hvilket indebærer en stor frihed i tilrettelæggelse af arbejdet. Det kræver et godt samarbejde på tværs af hele fabrikken. En udfordring og opgave, der dagligt skal plejes, og som for det meste lykkes. Du bestemmer reelt selv, hvor god din dag skal være.
Uddannelse: I mange år var uddannelse et nærmest ukendt begreb på Svellefabrikken. Et truckkursus i ny og næ eller noget tilsvarende, var det optimale. De senere år har vi dog opprioriteret området. Således blev samtlige medarbejdere, i samarbejde med Netværkslokomotivet, i foråret 2014 screenet i fagene dansk, matematik og for ordblindhed. Det udviklede sig til, at der i efteråret 2014 blev oprettet 2 hold a 8 deltagere i matematik, samt 1 i dansk med 4 deltagere. Derudover gennemgik 4 et kursusforløb for ordblinde. Undervisning udover normal arbejdstid blev kompenseret med afspadsering, hvilket givetvis styrkede motivationen.
I efteråret 2015 blev produktionen indstillet i ca. 2 mdr. p.g.a. ombygning til en ny svelletype. Denne periode blev udnyttet ved, at samtlige medarbejdere var igennem kursusforløb. Vi byggede videre på dansk, matematik og ordblindeundervisning fra året før, enkelte deltog i faglige kurser og stort set alle deltog i diverse AMU-kurser. En udbytterig periode for alle medarbejdere. Efterfølgende er fabrikken blevet godkendt til uddannelse af procesoperatør, hvor 1 medarbejder pt er i gang med denne uddannelse. Derudover er der fra ledelsens side fuld opbakning og tilskyndelse til deltagelse i faglige kurser.
Sikkerhed & sundhed: Vi har en velfungerende sikkerhedsgruppe, der med baggrund i APV struktureret følger op på tiltag der kan forbedre arbejdsmiljøet på fabrikken. Vores udfordringer er især støj, løft og støv.
Dog vil jeg mene, at vi langt hen af vejen har en “ren” produktion taget i betragtning af, hvad vi håndterer. Det skyldes ikke mindst, at der dagligt er afsat tid til rengøring og vedligehold.
Vi har i årevis haft en massageordning, der fortrinsvis er af forebyggende karakter. Så hvis du ikke har akutte problemer, kan du påregne massage i 45 min. ca. hver 3. uge i arbejdstiden.
Seniorpolitik og sociale hensyn: Vi arbejder målrettet på at få udarbejdet en skriftlig seniorpolitik, med det sigte, at fastholde ældre medarbejdere, såfremt ønsket er der. Pt. har vi 1 medarbejder over 65 år på nedsat tid efter overenskomstens bestemmelser. Derudover har 1 fleksjobber 3 timer dagligt.
Sociale arrangementer: Fabrikken tager normalt på weekendophold i efteråret med ægtefæller og tidligere medarbejdere. Derudover er der julefrokost for medarbejdere og tidligere medarbejdere.
Herudover deltager en del medarbejdere i diverse sportslige begivenheder: Vi cykler til arbejde- kampagnen, DHL stafetten, motionscykelløb mm.
Dette var en kort beskrivelse af forholdene på min arbejdsplads. Hvorvidt det er Danmarks bedste, tjae måske, men alt andet lige, er det en arbejdsplads, hvor medarbejdere generelt bliver i mange år.
Michael Hansson

Hadsund Skole/Mariager Fjord Kommune
Vi har et godt arbejdsmiljø/arbejdsklima. Lærere og rengøringsassistenter siger godmorgen til hinanden, der er ingen forskelsbehandling. Lærerne roser rengøringsassistenterne for godt arbejde. Børnene er dejlige at arbejde i nærheden af. Det sociale mellem lærere og rengøringsassistenter er i top. Man planlægger selv sin arbejdsdag og undgår stress og har frihed under ansvar.
Flor Marcado Nielsen

Djurs Sommerland
Jeg vil gerne indstille min arbejdsplads til Årets arbejdsplads.
Jeg arbejder som sæsonarbejder i Djurs Sommerland, sommer ligger på Djursland. Det er min 6. sæson og jeg elsker det.
Det er den bedste arbejdsplads, jeg har været på i mit arbejdsliv. Ledelsen evner virkelig at skabe en god og positiv stemning til os medarbejdere. Vi er ca. 600 ansatte og alderen er mellem 16 og 83 år. Jeg kan specielt godt lide fordelingen af unge og ældre. Prøv at forestille jer at man er super glad, når man går på arbejde og får lov til at tale med en masse skønne mennesker og forhåbentligt give dem en god oplevelse. Vores motto er ”Vi elsker legebørn”
Vi har mange personalegoder, en dejlig kantine og der bliver arrangeret mange ting for os. Synes I skal komme på besøg og prøve en tur i vores nye forlystelse ”Dragekongen”. Vil super gerne vise jer rundt.
Djurs Sommerland er for 4. år i træk kåret til Nordens bedste sommerland. Samtidig har Djurs Sommerland også en god effekt for arbejdslivet på hele Djursland, som ellers har fået navnet udkants Danmark, men jeg mener nu, vi skulle sige oplevelses Danmark. Jeg krydser fingre for, at vi kommer i betragtning, da jeg endnu ikke har set nogle forlystelsesparker vinde.
Else Jacobsen