OBS: Du er nu offline

Skovby Møbler

Jeg er kommet som flygtning og har fået min opholdstilladelse i år 2014. Jeg har arbejdet hos Skovby Møbelfabrik siden år 2015. Først i 13 ugers praktik efterfulgt af fast arbejde. Jeg kommer altid glad på arbejde, da jeg er glad for min arbejdsplads, samt min kollegaer som alle er behjælpelige og åbne og giver sig tid, til at forklare tingene til mig. Jeg oplever at jeg bliver værdsat fra mine kollegaer, fra værkfører til ledelsen.
Derudover oplever jeg der er plads til alle og at alle fx har lige muligheder. Fx jeg er ikke så god til at snakke dansk alligevel støtter Skovby Møbelfabrik mig i at tage truck kursus (Selvom det for en dansk talende tager 7 dage. For mig vil det tage 15 dage på et specielt AMU kursushold) alligevel er Skovby Møbelfabrik åbne for, at jeg tager kursus til november.
Jeg er rigtig glad for at arbejde hos Skovby Møbelfabrik, der tager socialt ansvar og giver alle lige muligheder. Så også en som mig kan blive opkvalificeret løbende, og ikke bare betragter mig som evig ufaglært medarbejder.

- Rajeev Raveenthiran