OBS: Du er nu offline

Årets Arbejdsplads 22:  Har du Danmarks bedste arbejdsplads?

Når 3F kårer Årets Arbejdsplads 2022, bliver det 30. gang, at den prestigefulde pris uddeles. Det er nu, du skal overveje, om din arbejdsplads skal med i konkurrencen.

Kamstrup ved Skanderborg blev kåret som Årets Arbejdsplads 2019 - begrundelsen lød blandt andet, at Kamstrup insisterer på at være en attraktiv arbejdsplads. Afgørelsen af hvem der løber af med prisen som Årets Arbejdsplads 2021 er trukket lidt ud på grund af corona, men afsløres i marts. Men allerede nu skydes konkurrencen for 2022 i gang. (
	Arkiv: Niels Åge Skovbo)
Kamstrup ved Skanderborg blev kåret som Årets Arbejdsplads 2019 - begrundelsen lød blandt andet, at Kamstrup insisterer på at være en attraktiv arbejdsplads. Afgørelsen af hvem der løber af med prisen som Årets Arbejdsplads 2021 er trukket lidt ud på grund af corona, men afsløres i marts. Men allerede nu skydes konkurrencen for 2022 i gang. ( Arkiv: Niels Åge Skovbo)
Af 
 

Allerede nu kan du indstille din egen arbejdsplads til 3F’s og Fagbladets konkurrence om at blive Årets Arbejdsplads 2022.

Er samarbejdet på din arbejdsplads eksemplarisk? Gør I noget helt ekstraordinært, som alle burde vide? Så bør du overveje, om du skal indstille netop din arbejdsplads i konkurrencen.

3F leder efter arbejdspladser, som er så gode, at en eller flere medarbejdere synes, den fortjener en pris. Det er kun de ansatte selv, som kan stå bag en indstilling.

Bedømmelserne sker efter objektive kriterier indenfor områder som arbejdsmiljø, samarbejde, klima, trivsel, sundhed og socialt ansvar.

Samtidig må det gerne være en arbejdsplads, som har noget særligt eller noget ekstra, som kan inspirere andre virksomheder.

For 30. gang

Kåringen af Årets Arbejdsplads er en lang og stolt tradition. Den første konkurrence fandt sted i 1990, og er foregået lige siden, dog med ganske få undtagelser. 2020 var en af undtagelserne, og årsagen var corona-krisen, som gjorde det umuligt at gennemføre. Det betyder, at konkurrencen i 2022 finder sted for 30. gang.

I spidsen for dommerkomiteen er 3F’s forbundsformand. De øvrige dommere er 3F’s ledelse, foruden to eksterne dommere, som er administrerende direktør og ejer af virksomheden Linak A/S på Als, Bent Jensen, og administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Petersen.

Når alle indstillinger er grundigt gennemgået, udvælges tre virksomheder til at gå videre i konkurrencen. De tre finalister får derefter besøg af dommergruppen.

Kåringen af Årets Arbejdsplads 2022 vil formentlig finde sted i begyndelsen af 2023.