OBS: Du er nu offline

Tag med 3F ud i verden

Rejs ud og mød arbejdere i udviklingslande sammen med 3F og bliv klogere på arbejds- og levevilkårene i Afrika, Latinamerika eller Asien.

Har du lyst til at rejse og komme helt tæt på arbejdsforholdene i en anden kultur?

Vil du være klogere på fagbevægelsen rundt omkring i verden?  Så får du muligheden i efteråret 2016.

Her kan du tage med 3F til Sydasien, det sydlige Afrika eller Latinamerika gennem 3F's nye program Unge for en solidarisk verden.

På turen vil du sammen med en lille gruppe unge 3F'ere tilbringe to uger i en af de tre regioner, hvor du vil lære landet at kende, blive klogere på leve- og arbejdsvilkår og få en oplevelse, du aldrig glemmer!

Besøg lokale arbejdspladser

3F samarbejder med fagforeninger i de tre regioner om at styrke arbejdernes rettigheder og sikre bedre løn- og arbejdsvilkår.

3F-udsendte vil tage deltagerne med ud på arbejdspladser inden for landbrug, industri, byggeri eller hotel- og restauration. De kan høre om 3F's samarbejde med fagforeningerne, opleve landets natur og smage traditionel mad.
 

Kursus inden afrejse

Det er vigtigt at være forberedt, når man rejser i et udviklingsland. Derfor skal deltagerne inden afrejse deltage i et forberedelseskursus i København, hvor de møder rejsekammerater og bliver klædt på til turen. Når man kommer hjem, skal man evaluere turen sammen med sine rejsekammerater.

Programmet er finansieret af Den Faglige Studierejsefond i 3F.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt ida.larsen@3f.dk eller 88 92 04 61.

Læs mere her.

Her kan du ansøge om at komme med. Ansøgningen skal sendes senest den 1. september 2016.