OBS: Du er nu offline

Pressemøde med Dansk Industri: Så er OK23 for alvor skudt i gang

OK23 D. 12. januar samledes over 1000 kollegaer for at vise deres støtte til Claus og Palle, der indledte forhandlingerne på byggeriets område med et pressemøde med DI Byggeri
BO9A7989

Torsdag d. 12. januar skød vi OK23 officielt i gang med et pressemøde med vores modpart Dansk Industri Byggeri. Her ridsede vores hovedforhandlere formand Claus von Elling og næstformand Palle Bisgaard de vigtigste temaer for vores medlemmer op:

  • Sikring af reallønnen
  • En styrkelse af arbejdsmiljøet
  • Ligebehandling af udenlandske kollegaer

Læs mere om selve pressemødet her: OK 2023: Tre temaer bliver afgørende i byggeriets forhandlinger - Licitationen

Over 1000 gode kollegaer fra hele landet var mødt op for at vise deres støtte til forhandlerne. Her havde lokale afdelinger planlagt en dag med taler, musik og god stemning fra alle de fremmødte. Gode bygge- og anlægsfolk mødte frem fra hele landet. Det var et stærkt signal og gjorde i den grad indtryk på både forhandlerne, men også inde i DI Byggeri.

Formand Claus von Elling talte også til forsamlingen. Se et uddrag fra hans tale her. Han kom bl.a. med en skarp opfordring til Regeringen om at holde nallerne fra vores fridage.

Vi er glade for den støtte I viste os forhandlere i torsdags, og vi håber at I vil fortsætte med at vise jeres opbakning i de kommende måneder. Det bliver afgørende for, at vi kan formå at forhandle en god overenskomst hjem til alle vores medlemmer. Det kommer vi til at arbejde i døgndrift for at sikre.

Se billederne fra dagen nedenfor.