OBS: Du er nu offline
3F Aabenraa

Aabenraa

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Aabenraa kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Aalborg

Aalborg

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Aalborg kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Aarhus

Aarhus

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Aarhus kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i BJMF

BJMF

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i BJMF kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde på Bornholm

Bornholm

Klik her for at læse, hvad medlemmerne på Bornholm kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Odense

Bygningsarbejderne

Klik her for at læse, hvad medlemmerne hos Bygningsarbejderne kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Esbjerg

Esbjerg

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Esbjerg kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Frederiksborg

Frederiksborg

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Frederiksborg kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Holbæk

Holbæk

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Holbæk kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Holstebro

Holstebro

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Holstebro kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Kolding

Kolding

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Kolding kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Randers

Randers

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Randers kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Skagerak

Skagerak

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Skagerak kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

Medlemsmøde i Slagelse

Slagelse

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Slagelse kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.

3F Vordingborg

Vordingborg

Klik her for at læse, hvad medlemmerne i Vordingborg kom med af gode inputs til forhandlingerne. Du kan også se, hvordan de stemte, og der er også både video og billeder fra mødet.